Så fik jeg lavet madplan til og med 4. feb. Det er selvfølgelig med forbehold for ændringer, når man laver for så lang tid i forvejen, men så er det nemmere at flytte menuerne til andre dage.
Jeg deler den her med jer, det kunne jo tænkes, at nogle kunne bruge lidt af det. :-)
Rigtig godt nytår til jer alle.
1/1 - Rester fra nytår
2/1 - Æggekage med grønt, skinke, bacon og rugbrød
3/1 - I byen
4/1 - Tarteletter med høns i asparges (Jeg laver en stor portion, så der er til rester og fryseren)
5/1 - Rester fra d. 4/1
6/1 - Pasta med pølser, bacon og bønner i mornaysovs
7/1 - Wokmad med kylling og grøntsager (jeg har fødselsdag)
8/1 - Kyletter på rugbrød
9/1 - Koteletter i fad med ris og flutes
10/1 - Pasta og millionbøf med grøntsager
11/1 - Rester fra d. 10/1 (vi holder vores fødselsdage for familien om eftermiddagen)
12/1 - Karbonader med kartofler og ærte/gulerodssovs
13/1 - Frikadeller med kartofler og resten af sovsen fra d. 12/1
14/1 - Pasta og kødsovs med grøntsager (sønnen har fødselsdag)
15/1 - Rester fra d. 14/1
16/1 - Tomatsuppe og hvidløgsbrød (manden har fødselsdag)
17/1 - Hjemmelavet burger med hjemmelavede fritter
18/1 - Kalkun med ost, svøbt i bacon, hjemmelavede fritter, baconbønner og bearnaisesovs
19/1 - Hakkebøf med bløde løg, kartofler, grøntsager og brunsovs
20/1 -Rugbrød med forskelligt pålæg
21/1 - Kyllingefilet, bønnefritter og salat
22/1 - Pandekager med oksekød og salat
23/1 - Skinkesnitzel, kartoffelbåde, grøntsager og rødvinssovs
24/1 - Pitabrød med fyld og resterne fra d. 22/1
25/1 - Hjemmelavet pizza
26/1 - Hjemmelavet lasagne med masser af grønt og flutes
27/1 - Rester fra d. 26/1
28/1 - Tarteletter med høns i asparges (rester fra fryseren)
29/1 - Ristede toastbrød med skinke, ost, spejlæg og bacon
30/1 - Kylling i karry med ris og broccoli
31/1 - Rester fra d. 30/1
1/2 - Mørbradgryde med ris
2/2 - Gullash med kartofler og grøntsager
3/2 - Rester fra 1/2
4/2 - Rester fra 2/2