Madplan til og med 4. feb.

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.257 visninger
14 svar
14 synes godt om
1. januar 2014

Lilje82

Så fik jeg lavet madplan til og med 4. feb. Det er selvfølgelig med forbehold for ændringer, når man laver for så lang tid i forvejen, men så er det nemmere at flytte menuerne til andre dage.

Jeg deler den her med jer, det kunne jo tænkes, at nogle kunne bruge lidt af det. :-)

Rigtig godt nytår til jer alle.

 

 

1/1 - Rester fra nytår

2/1 - Æggekage med grønt, skinke, bacon og rugbrød

3/1 -  I byen

4/1 - Tarteletter med høns i asparges (Jeg laver en stor portion, så der er til rester og fryseren)

5/1 - Rester fra d. 4/1

6/1 - Pasta med pølser, bacon og bønner i mornaysovs

7/1 - Wokmad med kylling og grøntsager (jeg har fødselsdag)

8/1 - Kyletter på rugbrød

9/1 - Koteletter i fad med ris og flutes

10/1 - Pasta og millionbøf med grøntsager

11/1 - Rester fra d. 10/1 (vi holder vores fødselsdage for familien om eftermiddagen)

12/1 - Karbonader med kartofler og ærte/gulerodssovs

13/1 - Frikadeller med kartofler og resten af sovsen fra d. 12/1

14/1 - Pasta og kødsovs med grøntsager (sønnen har fødselsdag)

15/1 - Rester fra d. 14/1

16/1 - Tomatsuppe og hvidløgsbrød (manden har fødselsdag)

17/1 - Hjemmelavet burger med hjemmelavede fritter

18/1 - Kalkun med ost, svøbt i bacon, hjemmelavede fritter, baconbønner og bearnaisesovs

19/1 - Hakkebøf med bløde løg, kartofler, grøntsager og brunsovs

20/1 -Rugbrød med forskelligt pålæg

21/1 - Kyllingefilet, bønnefritter og salat

22/1 - Pandekager med oksekød og salat

23/1 - Skinkesnitzel, kartoffelbåde, grøntsager og rødvinssovs

24/1 - Pitabrød med fyld og resterne fra d. 22/1

25/1 - Hjemmelavet pizza

26/1 - Hjemmelavet lasagne med masser af grønt og flutes

27/1 - Rester fra d. 26/1

28/1 - Tarteletter med høns i asparges (rester fra fryseren)

29/1 - Ristede toastbrød med skinke, ost, spejlæg og bacon

30/1 - Kylling i karry med ris og broccoli

31/1 - Rester fra d. 30/1

1/2 - Mørbradgryde med ris

2/2 - Gullash med kartofler og grøntsager

3/2 - Rester fra 1/2                    

4/2 - Rester fra 2/2

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. januar 2014

lineog4

Lilje82 skriver:

Så fik jeg lavet madplan til og med 4. feb. Det er selvfølgelig med forbehold for ændringer, når man laver for så lang tid i forvejen, men så er det nemmere at flytte menuerne til andre dage.

Jeg deler den her med jer, det kunne jo tænkes, at nogle kunne bruge lidt af det. :-)

Rigtig godt nytår til jer alle.

 

 

1/1 - Rester fra nytår

2/1 - Æggekage med grønt, skinke, bacon og rugbrød

3/1 -  I byen

4/1 - Tarteletter med høns i asparges (Jeg laver en stor portion, så der er til rester og fryseren)

5/1 - Rester fra d. 4/1

6/1 - Pasta med pølser, bacon og bønner i mornaysovs

7/1 - Wokmad med kylling og grøntsager (jeg har fødselsdag)

8/1 - Kyletter på rugbrød

9/1 - Koteletter i fad med ris og flutes

10/1 - Pasta og millionbøf med grøntsager

11/1 - Rester fra d. 10/1 (vi holder vores fødselsdage for familien om eftermiddagen)

12/1 - Karbonader med kartofler og ærte/gulerodssovs

13/1 - Frikadeller med kartofler og resten af sovsen fra d. 12/1

14/1 - Pasta og kødsovs med grøntsager (sønnen har fødselsdag)

15/1 - Rester fra d. 14/1

16/1 - Tomatsuppe og hvidløgsbrød (manden har fødselsdag)

17/1 - Hjemmelavet burger med hjemmelavede fritter

18/1 - Kalkun med ost, svøbt i bacon, hjemmelavede fritter, baconbønner og bearnaisesovs

19/1 - Hakkebøf med bløde løg, kartofler, grøntsager og brunsovs

20/1 -Rugbrød med forskelligt pålæg

21/1 - Kyllingefilet, bønnefritter og salat

22/1 - Pandekager med oksekød og salat

23/1 - Skinkesnitzel, kartoffelbåde, grøntsager og rødvinssovs

24/1 - Pitabrød med fyld og resterne fra d. 22/1

25/1 - Hjemmelavet pizza

26/1 - Hjemmelavet lasagne med masser af grønt og flutes

27/1 - Rester fra d. 26/1

28/1 - Tarteletter med høns i asparges (rester fra fryseren)

29/1 - Ristede toastbrød med skinke, ost, spejlæg og bacon

30/1 - Kylling i karry med ris og broccoli

31/1 - Rester fra d. 30/1

1/2 - Mørbradgryde med ris

2/2 - Gullash med kartofler og grøntsager

3/2 - Rester fra 1/2                    

4/2 - Rester fra 2/2

 



Skønt med inspiratión havde glemt burgere - har også lavet en næsten færdig for de næste 4 uger ...

Men et spørgsmål: hvad er bønnefritter?

Anmeld

1. januar 2014

Lilje82





Skønt med inspiratión havde glemt burgere - har også lavet en næsten færdig for de næste 4 uger ...

Men et spørgsmål: hvad er bønnefritter?



Det er frosne bønner, jeg kommer lidt olie over og kryder med salt og lidt peber og så i ovnen til jeg synes det har fået nok :-)

Anmeld

1. januar 2014

lineog4

Lilje82 skriver:



Det er frosne bønner, jeg kommer lidt olie over og kryder med salt og lidt peber og så i ovnen til jeg synes det har fået nok :-)



Smart må jeg prøve

Anmeld

1. januar 2014

Lilje82

lineog4 skriver:



Smart må jeg prøve



Vi synes det er lækkert herhjemme

Anmeld

1. januar 2014

lineog4

Lilje82 skriver:



Vi synes det er lækkert herhjemme



Sikker på vi voksne også vil 

Anmeld

1. januar 2014

Lilje82

lineog4 skriver:



Sikker på vi voksne også vil 



Ja, det er altid spændende med børnene.??

Anmeld

1. januar 2014

Timmner

lineog4 skriver:



Skønt med inspiratión havde glemt burgere - har også lavet en næsten færdig for de næste 4 uger ...

Men et spørgsmål: hvad er bønnefritter?



Hold nu op hvor lyder det sku lækkert

Anmeld

1. januar 2014

Stumpen

Lilje82 skriver:



Det er frosne bønner, jeg kommer lidt olie over og kryder med salt og lidt peber og så i ovnen til jeg synes det har fået nok :-)



og hvor lang tid er det ca?

Anmeld

1. januar 2014

Lilje82

Stumpen skriver:



og hvor lang tid er det ca?



Det kan jeg faktisk ikke huske, det er ved at være lidt tid siden vi fik det sidst, jeg kiggede bare til dem indimellem, og når jeg synes de så fine ud tog jeg dem ud :-)

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.