LilleSmølf skriver:
Madplan, fryser, rester 
I modsætning hvad de fleste (især mænd) tror, så dør man ikke af at skære ned på kødet
Til gengæld får man flere penge mellem hænderne.
Lasagne: lav en stor portion og spis to dage i træk eller frys ned. Husk at bruge en masse billige grøntsager som gulerod, selleri, tomat, etc. og hold igen med kødet.
Køb en hel kylling. Først ind i ovnen med fx. kartofler (1 x aftensmad). Tag halvdelen fra, eller resterne, og brug i tarteletfyld eller wok. Skroget langtidskoger du suppe på, hvor du bruge gulerod, tomat, kartofler, porrer, etc. i sammen med suppenudler. Billigt, velsmagende og rækker langt. Man kan sagten lave en stor nok portion til to dage, plus det kan fryses ned.
Kig på kiloprisen i stedet for pakkeprisen. Kyllingefileet er næsten altid dyrere i kilopris en kyllingeoverlår, fx. selvom selve pakken er billigere.
Begræns udvalget af pålæg, man kan godt nøjes med to eller tre forskellige og så supplere med grønt og pynt (ketchup, mayo, etc.)
Køb ind i Aldi og Lidl i stedet for Spar, Netto, etc. Vælg de billige varianter af tingene.
Hvis I har en udenlandsk grønthandler tæt på er grøntsagerne gerne både billigere og bedre dér.
Hjemmelavet pizza er også nem at gøre billig hvis man holder sig fra alt for meget fancy fyld.
Spaghetti og tomatsovs med grøntsager
Spaghetti med champignonflødesauce 
Æggekage med grøntsager og evt. bacon
Wok/gryderet med ris og grønt, minimum af kød, er også et godt bud for det mætter, man kan lave en stor portion, og så er det billigt. Kød kan også undlades helt.
Brændende kærlighed (kartofler er dejligt billige hvis man køber de store skrællekartofler i stedet for de der fancy små poser)
Madtærte, hvis du laver den a la køleskab
Og selvfølgelig hjemmelavet dej.
Grød er også en mulighed en dag eller to.
Hjemmelavet suppe på grøntsager og bouillon er altid et stort hit med lidt flute på siden.
Rugbrødsdag
Pitabørd eller wraps kræver heller ikke kød.
Og hvis der er rester tilbage hvor der ikke er nok til at få det spist - frys det ned og lav en "buffet" når der er nok. SUPER dejlig nemt (:
Det blev lidt langt men efter mange år på SU sidder det sgu bare på rygraden 
Held og lykke med det hele 

super god ide med kyllingen, jeg har lige læst det for min mand og ja han tror han skal død ved at skære ned på kødet

nå vi få gammeldags kylling så spiser jeg noget af kyllinge brystet og resten spiser han(vores spiser lidt af det)
vi har lige fået en mad plan hvor vi snakkede om hvor meget oksekød der blev brugt til bøf hvor jeg sage at det nok var 500g til 4 personer, men min mand mente det var et kilo jeg spiser sjældent bøf så der er kun mand og 2 børn så måtte lige sige at der da bliver 4 bøffer ud af 500 g

men manden må bare gå med til det

vi køber kun kyllinge lår nå de er på tilbud og sjældent kyllinge filet, men hvis man kigger på kilo prisen så er der jo ben i kyllinge lår osv det er der ikke i kyllinge filet.
på alt andet kød regner jeg også det ud bare pr ½kilo for at se om det kan svare sig, for tit sælger de store pakker som ender med at være dyre en en lille pakke

pålæg spiser vi ikke så meget af vi køber leverpostej og køber 2-3 slags pålæg ud over som holder til en uge.
vi handler meget i netto men må handle noget mere i aldi, vi køber det billigste f de fleste ting på nær lige toilet papir, men det køber vi i aldi
hvad for nogen grønsager putter du i æggekage, min mand laver mad og han mener kun det kan laves med skinke,pølser eller bacon osv :-)
og har du en opskrift på lasagne??
og vi køber ikke noget fancy mad

vi køber 4-5 kilo kartofler osv, pizza laver vi med kødsovs og skinke og ost

det er nogen super forslag du kommer med så det gør ikke noget at det bliver langt, og god ide at gemme rester selvom der kun er til en per

godt nok er det manden der laver mad her, men jeg handler så han må finde sig i at der skal skæres meget mere ned på kødet(det har været meget være med ham)
tusind tak