Nytårsmenu

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

20. december 2013

Maja_4000

StineW79 skriver:

Vi ska ha 

Forret: tunmus med rejer, salat, kaviar, dressing og hjemmebagt flutes.

Hovederet: okse cuvettesteg, hjemmelavet oven kartofler, lækker blandet salat, bønner, hvidløgsflute.

Til dessert: hjemmebags browni, frugt og is.

Natmad: rødepølser, med det hele! Vh stine



Det er noget i dén retning jeg selv har tænkt.. Og det er jo også en 'sikker' vinder hehe

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. december 2013

Trekløver(:

Maja_4000 skriver:



Det lyder lækkert, hvor er det fra?



Fra noget der hedder La mer

Anmeld

20. december 2013

hannetheis

Profilbillede for hannetheis
Maja_4000 skriver:

Hej piger

Jeg søger nogle lækre forslag til nytårsmenuen i år.. Vi bliver kun tre voksne og så Caroline på 3, og jeg synes faktisk det er svært at lave 'fin' mad til så få

Håber på noget gode forslag



Vi har som noget nyt valgt at tage ud og spise i år.
Vi er kun os selv mand og to børn.
Så til forret laver vi tunmusse
ser nytårstale og kører så til jensens bøfhus hvor hovedret og dessert spises.

Anmeld

20. december 2013

Maja_4000

hannetheis skriver:



Vi har som noget nyt valgt at tage ud og spise i år.
Vi er kun os selv mand og to børn.
Så til forret laver vi tunmusse
ser nytårstale og kører så til jensens bøfhus hvor hovedret og dessert spises.



Vidste slet ikke at de havde åbent det kan man selvfølgelig også..det havde jeg aldrig selv fundet på

Anmeld

20. december 2013

hannetheis

Profilbillede for hannetheis
Maja_4000 skriver:



Vidste slet ikke at de havde åbent det kan man selvfølgelig også..det havde jeg aldrig selv fundet på



Fandt ud ad det sidste år og da manden den 31 skal på job til 16+ 1 times kørsel så var det en nem løsning

Anmeld

20. december 2013

AnthonsMor

Carina:-) skriver:

Jeg ved ikke om det er for voldsomt til jer ,vi er nogen flere nytårsaften,men synes godt man kan lave den samme mad selv om man er få

Men vi skal have.

Forret som består af flere forskellige små retter da ikke alle kan lide det samme.

Butterdejshapsere med taziki,æggestand,rejer,bacon og agurk

Sticky cocktailpølser.

Hapsere med tunmousse,laksemousse og æggesmovs.

Vagtelspejlæg med choricopølse på ristet flute

Kaviarrand

Hovedret.

Oksemørbradbøffer med bernaicesmør,kartoffelfondant,baconbønner,glaserede gulerødder og hjemmelavet hvidløgsflute,

Dessert

Hjemmelavet is i hjemmelavde nøddekurve.



Hold nu fast på alle løse genstande det lyder bare  læææækkert!!!

Kunne du måske tænke dig at dele opskrifter på dine forretter?

Anmeld

20. december 2013

Ciss

- Gazpacho til forret

- Butterdejsindbagt mørbrad til hovedret

- Hjemmelavet is til dessert

 

Det ville være mit forslag. Alle tre ting kan laves i rimeligt små portioner, hvis man ønsker det.

 

Anmeld

20. december 2013

Carina:-)

AnthonsMor skriver:



Hold nu fast på alle løse genstande det lyder bare  læææækkert!!!

Kunne du måske tænke dig at dele opskrifter på dine forretter?



Jo da

Butterdejstrekanter.

Der tager du en plade butterdej og deler den i firkanter og der efter i trekanter ved at skære på skrå.

Dem giver du ca 12 min i ovnen ved 200 grader indtil de har løftet sig og blevet gyldne.

De skal køle helt af.-

Skær toppe forsigtigt af og fyld først taziki i ,så rejer så æggestand ,så ristet bacon og agurk i skiver og låget på.

Taziki-Riv agurk og bland det med lidt groft salt lad det stå en times tid og vrid det så i et viskestykke eller en stofble.Bland det med græsk youghurt og smag til med hvidløg. Det må ikke være for tyndt.

Æggestand -3 æg røres hurtigt sammen med 1 dl fløde eller mælk -hæld det i et fad og giv det ½ time ved 175 grader i ovnen i vandbad.

Sticky pølser-Bland 1 kg cocktailpølser med 2 spsk sesamolie,1 dl honning (flydende) og 2 spsk soya -Bland det godt og giv det ca 30 min ved 200 -de skal være godt stegte og karamaliseret.

Tunmousse og er bare arlas .

'Æggemums er kogte æg der hakkes og blandes med mayo,cremefraiche ,skinkestrimler,salt ,peber og karry .

Laksemousse er laks der blendes med cremefraiceh lidt citron salt og peber. -Det hele serveres med små ristet stykker toast.

Chorico med vagtel

Er ristet skiver flute hvor der ligges et god skive ristet chorizo pølse og øvers et vagtel spejæg-Det er SÅ lækkert  

Kaviarrand ,vil jeg godt finde frem i morgen hvis du er int? Den ligger på den stationære com

Anmeld

20. december 2013

lollandpigen

Vi skal have tunmouse med flutes og smør ( hjemmebagt)

Oksesteg med alt hvad der tilhører.....

Nødde kurve med frugt, soft ice og vanillecreme.....

Vi skal også kun være 5 voksne og 3 børn.....

Anmeld

21. december 2013

AnthonsMor

Carina:-) skriver:



Jo da

Butterdejstrekanter.

Der tager du en plade butterdej og deler den i firkanter og der efter i trekanter ved at skære på skrå.

Dem giver du ca 12 min i ovnen ved 200 grader indtil de har løftet sig og blevet gyldne.

De skal køle helt af.-

Skær toppe forsigtigt af og fyld først taziki i ,så rejer så æggestand ,så ristet bacon og agurk i skiver og låget på.

Taziki-Riv agurk og bland det med lidt groft salt lad det stå en times tid og vrid det så i et viskestykke eller en stofble.Bland det med græsk youghurt og smag til med hvidløg. Det må ikke være for tyndt.

Æggestand -3 æg røres hurtigt sammen med 1 dl fløde eller mælk -hæld det i et fad og giv det ½ time ved 175 grader i ovnen i vandbad.

Sticky pølser-Bland 1 kg cocktailpølser med 2 spsk sesamolie,1 dl honning (flydende) og 2 spsk soya -Bland det godt og giv det ca 30 min ved 200 -de skal være godt stegte og karamaliseret.

Tunmousse og er bare arlas .

'Æggemums er kogte æg der hakkes og blandes med mayo,cremefraiche ,skinkestrimler,salt ,peber og karry .

Laksemousse er laks der blendes med cremefraiceh lidt citron salt og peber. -Det hele serveres med små ristet stykker toast.

Chorico med vagtel

Er ristet skiver flute hvor der ligges et god skive ristet chorizo pølse og øvers et vagtel spejæg-Det er SÅ lækkert  

Kaviarrand ,vil jeg godt finde frem i morgen hvis du er int? Den ligger på den stationære com



Muuuuuuuuuuuuuums!

Noget af det skal helt sikkert afprøves til nytår!

Hvis ikke det er til for meget besvær vil jeg meget gerne se den kaviarrand, jeg eeeelsker kaviar

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.