chokolade med karamel

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

18. november 2013

B&J

Tullen85 skriver:



Det er der vist delte meninger om.. jeg gav mit 3 timer men det blev ret stift.. har kun lavet det en enkelt gang da jeg bedre kan lide det som fudge/skære karameller :-)
Men tror også 2 timer et fint.. :-)



okay det må jeg jo prøve mig frem for når jeg læser om det så fandt jeg også ud af det var 4timer er det med en klud nede i bunden eller???

og lader du det stivne også skære karameller ud af det også?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. november 2013

MyLove E

B&J skriver:



uhh det lyde spænde elsker de chokolade hvor der er kiks i



Jeg har også lige lavet nogen, hvor jeg bare lagde et stykke kiks i.
Jeg er ved at lave chokolade julekalender til min søster. .

Anmeld

18. november 2013

B&J

MyLove E skriver:



Jeg har også lige lavet nogen, hvor jeg bare lagde et stykke kiks i.
Jeg er ved at lave chokolade julekalender til min søster. .



jamen du er så kreativ det er helt vildt

Anmeld

18. november 2013

MyLove E

B&J skriver:



jamen du er så kreativ det er helt vildt



Lidt kreativ

Anmeld

18. november 2013

B&J

MyLove E skriver:



Lidt kreativ



nej meget du laver altid en masse hele tiden

Anmeld

18. november 2013

MyLove E

B&J skriver:



nej meget du laver altid en masse hele tiden



Synes ellers ikke selv det bliver til så meget.

Men tak søde ven :-D

Anmeld

18. november 2013

B&J

MyLove E skriver:



Synes ellers ikke selv det bliver til så meget.

Men tak søde ven :-D



meget mere ind mig

Anmeld

18. november 2013

SHERO

B&J skriver:



okay det må jeg jo prøve mig frem for når jeg læser om det så fandt jeg også ud af det var 4timer er det med en klud nede i bunden eller???

og lader du det stivne også skære karameller ud af det også?



Når jeg laver skære karameller koger jeg mælken med 90 g smør, 140 g rørsukker, 3 spsk lys sirup og 30 g glukose (kan erstattes af rørsukker) smelter det i en gryde, og skruer op og koger det i ca. 12-14 min. Køler det i en form og så skære jeg det. Overtrækker det med chokolade. Smager meeeeeget bedre end den kogte dåse...

Så kan man putte alt fra rosiner til nødder ned i inden det afkøles.. moms... man kan også lave det med lakrids pulver i...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.