chokolade med karamel

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

18. november 2013

B&J

ano14316 skriver:



Flydende som after eight... Og nu kan jo selv justere konsistensen.. ??



uhh ej hvor vildt mange tak

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. november 2013

SHERO

Vigtigt hvis du skal koge kondenserer mælk at dåsen er helt dækket af vand under kogningen ellers eksplodere den.. og du skal vente til den et afkølet med at åbne den.. :-) men det smager godt, synes det smager som Werthers ægte :-D

Anmeld

18. november 2013

B&J

Tullen85 skriver:

Vigtigt hvis du skal koge kondenserer mælk at dåsen er helt dækket af vand under kogningen ellers eksplodere den.. og du skal vente til den et afkølet med at åbne den.. :-) men det smager godt, synes det smager som Werthers ægte :-D



mange mange tak for den oplysning som er super vigtig, står der alt det på dåsen eller

Anmeld

18. november 2013

asff

B&J skriver:



uhhh det skal prøves. hvor længe holder det sig flyende ? så længe man laver fyldt chokolader



Jamen det er faktisk ikke direkte flydende; mere meget meget blød karamel, og det ændre ikke konsistens

Anmeld

18. november 2013

SHERO

B&J skriver:



mange mange tak for den oplysning som er super vigtig, står der alt det på dåsen eller



Det var så lidt :-) tror ikke det står på dåsen, jeg læste en opskrift på nettet :-)

Anmeld

18. november 2013

CaWi

Har lige er tillægs spørgsmål til din tråd.

Jeg smagte engang nogle hjemmelavede chokolader, hvor fyldet var meget blød marcipan med en form for spiritus smag (den var ikke sådan stærk i det)

Nogen der ved hvordan man laver det?
Altså sådan at marcipanen bliver "cremet"?

Anmeld

18. november 2013

B&J

Tullen85 skriver:



Det var så lidt :-) tror ikke det står på dåsen, jeg læste en opskrift på nettet :-)



åhhh hvor længe skal det have under vandet?

Anmeld

18. november 2013

MyLove E

B&J skriver:



bland kiks med chokolade bare knus det eller vup det lyder lækkert



Ja bare knus dem. Jeg brugte Digestive kiks:-D

Anmeld

18. november 2013

SHERO

B&J skriver:



åhhh hvor længe skal det have under vandet?



Det er der vist delte meninger om.. jeg gav mit 3 timer men det blev ret stift.. har kun lavet det en enkelt gang da jeg bedre kan lide det som fudge/skære karameller :-)
Men tror også 2 timer et fint.. :-)

Anmeld

18. november 2013

B&J

MyLove E skriver:



Ja bare knus dem. Jeg brugte Digestive kiks:-D



uhh det lyde spænde elsker de chokolade hvor der er kiks i

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.