Jeg har ikke en decideret opskrift jeg følger, men gør noget ala dette.
Rører dejen sammen aftenen før og stille i køleskabet.
Ca. 25g gær, 3 dl. væske (vand/mælk eller andet - f.eks.1dl. vand, 2 dl mælk, eller 2 dl. vand, 1 dl. ymer...)
Lidt olie
lidt sukker - eller evt. sirup
Mel til dejen hænger sammen, den skal være fedtet men ikke tynd - jeg rører med et piskeris da det ikke skal æltes med hænderne 
Bruger nogle gange havregryn i stedet for noget af melet - og ind imellem forskellig slags mel.
Kan også putte rosiner i, eller solsikkekerner eller andet.
Skålen med dejen dækkes over og kommes i køleskabet natten over.
Næste morgen tænder jeg ovnen på 200 grader, imens putter jeg bollerne på en bageplade, ved hjælp af to skeer da det er ret klistret og så i ovnen til de er brune...
De bliver SÅ lækre! Bruger altid den her opskrift til fødslesdage, så jeg kan lave dejen aftenen før 
Ind imellem rører jeg den også sammen om middagen og bager dem 1-2 timer senere. Så bruger jeg dog 50 g gær.
Anmeld