Mor11 skriver:
Cilliconcarne er ingen af os fan af 
noget sammenkogt er også det jeg tænker. Men hvad kommer man i? Har egentlig aldrig lavet det tror jeg, så hvilket kød osv?
jeg synes kylling eller svinekød mums! -
når jeg laver det med skinketern sætter jeg kødet over i noget mad med bolion bare lige så det dækker kødet.. og lader det koge 1-2 timer på lav varme så det bliver mørt og er lige til at bide i med læberne! mums!
så når det er mørt tager jeg det op i en skål eller lign. og steger løg i tern og coktail pølser, bacon peber frugt (man kan også putte andet i ) evt steg det med lidt kryderier du synes er gode
jeg plejer at bruge lidt paprika og salt og peber
igen
og så putter jeg 3 dc vand i og ½ dc vand/mælk m mel til at jævne..
½ l fløde eller kvart og så kryder jeg det til jeg synes det smager godt. evt 1-2 grønsagsbulion! mums!!
og så puter jeg kødet i igen og lader det simre til det har den perfekte smag! + kulør!
håber ikke det blev for inviklet

Anmeld