Hilfe!!! mad med ris som tilbehør! inspiration!! :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.311 visninger
17 svar
12 synes godt om
6. oktober 2013

Mor11

Profilbillede for Mor11

Halløj, sidder lige her og laver ugens madplan. Jeg mangler 2 dage og jeg har en masse ris, så jeg tænker en ret der holder 2 dage som har ris som tilbehør.

Vi har næsten lige fået både boller i karry og kylling i karry, så det skal være noget andet end det  Og helst forholdsvis billigt self

kom hid med jeres bud

god søndag til alle 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. oktober 2013

Carina:-)

En god gryderet måske ? Med masser af bacon,champignogner og fløde 

Anmeld

6. oktober 2013

justagirl

CHiliconcarne?

sammenkogt

wook m ris evt

milionbøf m ris

der meget hihi

Anmeld

6. oktober 2013

Victoria2013

Jeg koger næsten altid for mange ris og fryser halvdelen af portionen ned, så har vi til nem mad en anden gang

Så kommer risene på en pande med fx. bacon (eller skinketern eller cocktailpølser), løg og peberfrugt eller hvad vi nu lige ellers har af grønt i køleskab/skab/fryser (fx. grønærter fra fryseren eller majs fra dåse). Og så de krydderier på man nu kunne tænke sig og evt. en lille smule fløde for at gøre det lidt ekstra lækkert

Det er nemt og billigt og syntes det er et hit hver gang

 

Anmeld

6. oktober 2013

Carina:-)

Eller stegte ris med æg,rejer og ærter eller evt kylling-Det er et hit her

Anmeld

6. oktober 2013

Mor11

Profilbillede for Mor11
Carina:-) skriver:

En god gryderet måske ? Med masser af bacon,champignogner og fløde 



Men på hvad tænker du? Skal der ikke kødkød i?  Udover bacon? 

Anmeld

6. oktober 2013

Karina84

Vi  faar tit ris til gryderetter, saadan noget kylligt i fad halløj jeg laver, mørbrad i fad, kotelletter i fad osv. 

Anmeld

6. oktober 2013

Mor11

Profilbillede for Mor11
justagirl skriver:

CHiliconcarne?

sammenkogt

wook m ris evt

milionbøf m ris

der meget hihi



Cilliconcarne er ingen af os fan af 

noget sammenkogt er også det jeg tænker. Men hvad kommer man i? Har egentlig aldrig lavet det tror jeg, så hvilket kød osv? 

Anmeld

6. oktober 2013

Mor11

Profilbillede for Mor11
Karina84 skriver:

Vi  faar tit ris til gryderetter, saadan noget kylligt i fad halløj jeg laver, mørbrad i fad, kotelletter i fad osv. 



Hvad kunne en gryderet være? For jeg tænker det er dét der er nemmest at få til at vare 2 dage

Anmeld

6. oktober 2013

Carina:-)

Mor11 skriver:



Men på hvad tænker du? Skal der ikke kødkød i?  Udover bacon? 



Jo for pokker

Jeg bruger tit bare okseklump som jeg så skærer i stimler og vender i paprika inden jeg bruner dem i smør.

Så tilsætter jeg fløde,tomatpure og salt og peber -lader det simre lidt og så stegt bacon ,stegte champignoner og nogen gange stegte cocktailpølser-

Ris,salat og evt godt brød til 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.