Min minder lidt om en der allerede har skrevet herinde, men vil da lige opsummere lidt (er noget tid siden jeg har lavet den).. 
Koteletter drysses med salt og peber og brunes på en pande. Lægges i fadet.
Bacon, løgtern, champignonskiver svitses/brunes og lægges over.
Kan sagtens finde på at tilsætte peberfrugt, gulerod og/eller squash - men peberfrugt og squash skal bare tilsættes senere i retten, ellers bliver det for smattet synes jeg..
Blander en dåsetomat (evt et par rigtige tomater udskåret i tern også) med ½ l fløde i en gryde, kommer en boullionterning i, kryderer med salt, peber, basilikum og oregano, eller hvad man nu kan lide. Blandingen varmes lige op til boullionterningen er opløst.
Sovsen hældes over koteletterne, og sættes i en ovn på 175 grader i 20 min, hvorefter der skrues ned til 125 grader og den hygger sig videre i 2½ time.. - de bliver hammer møre!! 
Serverer med ris 
Anmeld