Hjælp til fadkoteletter

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

29. juni 2013

bøllen

IsabellaCiinea skriver:



Bruner koteletter på pande med salt, peber og paprika.

Lægger dem i fad.

Sauterer løg, hvidløg og glaschampignon på pande indtil løg er gennemsigte, tilsætter derefter tomat koncentrat, fløde, salt, peber, paprika og sambal oelek (ganske lidt) og lader det koge op.

Dernæst hælder jeg det over koteletterne og smider dem i ovnen i 30-45min

Og så ris til



Mm det lyder ski også lækkert  Takker. Sikker mange muligheder. 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. juni 2013

CroQuis

Min minder lidt om en der allerede har skrevet herinde, men vil da lige opsummere lidt (er noget tid siden jeg har lavet den).. 

Koteletter drysses med salt og peber og brunes på en pande. Lægges i fadet.

Bacon, løgtern, champignonskiver svitses/brunes og lægges over.

Kan sagtens finde på at tilsætte peberfrugt, gulerod og/eller squash - men peberfrugt og squash skal bare tilsættes senere i retten, ellers bliver det for smattet synes jeg..


Blander en dåsetomat (evt et par rigtige tomater udskåret i tern også) med ½ l fløde i en gryde, kommer en boullionterning i, kryderer med salt, peber, basilikum og oregano, eller hvad man nu kan lide. Blandingen varmes lige op til boullionterningen er opløst.

Sovsen hældes over koteletterne, og sættes i en ovn på 175 grader i 20 min, hvorefter der skrues ned til 125 grader og den hygger sig videre i 2½ time.. - de bliver hammer møre!! 

Serverer med ris 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.