Mette. skriver:
Du er så dygtig. 
vil du dele en opskrift på de muffins med karamel?
Det kan du tro, jeg vil. Det er faktisk min elskede chokoladekage opskrift uden kakao og så med lidt extra vanille og hvid chokolade i stedet for mørk (tak til Sisse, der afprøvede opskriften)
Den kommer her - så regulere du bare med det ovenstående
Tørre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de...
500 g mel
450 g sukker
100 g kakao
2 tsk natron
2 tsk vanille
180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere
)
2 dl flydende margerine
5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt)
2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk)
2 æg
Bland det som beskrevet øverst (brug ikke maskine), hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind.
Også fantastisk til muffins – store/alm. får ca 17 minutter( vanille ca 20 min) og små/mini ca 12 minutter...
Karamelen er som beskrevet i svaret til LinLin - og karamelflødeskum er "bare" flødeskum blandet med noget af karamelen til den smag, du godt kan lide.
Jeg brugte flagesalt i, men du kan også bruge lidt groft salt men så kun tre til fire korn, ellers bliver det for voldsomt, vil jeg tro
Anmeld