Svinemørbrad

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

15. maj 2013

Mamalou

Denne opskrift er bare super god

Tryk på billedet, så ser det ud til at den vender sig rigtigt

Vh. Louise

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

16. maj 2013

AnneBJ

Krydr mørbraden med salt, peber og paprika og brun den af på en pande, evt. i lidt olie. Når den er brunet lægges den i et fad, og der hældes en stor dåse kokosmælk, 1 stor dåse tomatpuré og en dl. mælk/fløde/creme fine på panden. Mens det varmes, snitter man grønt efter smag og behag, jeg brugte udelukkende porrer, 4 stk. Andre forslag kan være champignon og peberfrugt.
Hæld grøntsagerne på panden og lad det simre kort, hvorefter det hældes over mørbraden. Færdigsteges i ovn ved 200 grader, i ca. 30-45 minutter, afhængig af hvor gennemstegt den skal være.

Jeg serverede med vilde ris og rå broccoli til.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.