Sarah Bernhardt kager - how to?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

31. marts 2013

Muffin_girl

Dot D skriver:



Jeg lavede mine på et silikonebageunderlag, og de knækkede ikke, da de skulle af. Jeg lavede faktisk en STOR én af hele portionen den "knak" heller ikke

Ingen husblas og så nem at lave. De kan faktisk godt fryses, når de er færdige, jeg ville fryse dem liggende ved siden af hinanden evt på en bageplade, når de så er frosne, så kan du komme dem i en pose

Jeg har ikke selv frosset dem, men ved det stod ved opskriften, da jeg fik den



Så må jeg have fat i sådan nogle underlag Det kan vel fåes i KopogKande  

Gryner cremen så når man pisker den op ? Det har jeg set den kan i tv.. Og det har jeg også prøvet med en Toblerone creme til kage - ØV!
 

Jeg ville netop også fryse dem ved siden af hinanden, og så i en pose bagefter

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

31. marts 2013

Dot D

AalborgPigen skriver:



Så må jeg have fat i sådan nogle underlag Det kan vel fåes i KopogKande  

Gryner cremen så når man pisker den op ? Det har jeg set den kan i tv.. Og det har jeg også prøvet med en Toblerone creme til kage - ØV!
 

Jeg ville netop også fryse dem ved siden af hinanden, og så i en pose bagefter



Alt creme kan gryne, så du skal stoppe med at piske lige inden, thi hi... Altså så snart du synes, den er god i konsistensen, så skal du IKKE liiiige give den det sidste sving med piskeren

Anmeld

31. marts 2013

Lone Jakobsen

AalborgPigen skriver:



Jeg vil gerne lave dem fra bunden af



det kan jeg nu godt forstå

Anmeld

31. marts 2013

Muffin_girl

Dot D skriver:



Alt creme kan gryne, så du skal stoppe med at piske lige inden, thi hi... Altså så snart du synes, den er god i konsistensen, så skal du IKKE liiiige give den det sidste sving med piskeren



Hihihi okay Tak for det gode råd... 

 

Jeg må prøve mig frem.. 

Anmeld

31. marts 2013

Pige2009

AalborgPigen skriver:

Ja sagen er den at jeg skal lave kage + dessert til min lillebrors nonfirmation

Til dessert laver jeg daimislagkage.. Og til kaffen vil jeg lave mini napoleonshatte - der har jeg en perfekt opskrift fra Mette Blomsterberg.. Men mangler nu en på Sarah Bernhardt kager.. 

Jeg har fundet 3 forskellige af Mette Blomsterbergs opskrifter.. 

I den ene er bunden lavet af hasselnødder, æggehvide og sukker.. 

I de andre er bunden lavet af marcipan, æggehvide og sukker... 

Men hvad er den RIGTIGE? Og hvad smager bedst ?



Jeg laver den fra Karolines, da den er nem og er som jeg kender den fra barnsben

Anmeld

31. marts 2013

Muffin_girl

Baagøe skriver:



Jeg laver den fra Karolines, da den er nem og er som jeg kender den fra barnsben



Den her:

http://www.arla.dk/opskrifter/Sarah-Bernhardt-kager/

Anmeld

17. april 2013

Pige2009

AalborgPigen skriver:



Den her:

http://www.arla.dk/opskrifter/Sarah-Bernhardt-kager/



Beklager det sene svar, men har ikke været herinde Det er den

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.