hvad kan jeg lave ud af....

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

9. januar 2013

Victoria2013

Leneur skriver:



Ja det skal vel bare lige dampes og have lidt bid stadigvæk??



Når jeg laver fisk i wok, plejer jeg at stege det for sig selv først, så tage det op, stege grøntsagerne og så tilsætte fisken igen tilsidst og lige varme igennem kort - så får fisken ikke for meget

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. januar 2013

HeidiØ

Leneur skriver:



Jamen, når det er projekt sund og slank, må jeg jo sørge for lidt variation.
Har faktisk skåret porrer, gulerødder og lidt kartofler i tern, så det er da nærliggende at putte det i staniol. Er det bare salt og peber jeg skal krydre med?



Ja, salt og peber ville jeg nok holde mig til når det er fisk tror jeg!

Lækkert OG sundt, må man sige

Anmeld

10. januar 2013

betski

Leneur skriver:



Det lyder da vildt lækkert. Hvor lang tid i ovnen?



Beklager det sene svar. Jeg vil give det 20 min ved 180-200 grader

Anmeld

10. januar 2013

Svenne

Jeg ville helt klart snitte grøntsagerne og så pakke dem sammen med en fisk i staniol og så i ovnen. Lækkert!

Anmeld

10. januar 2013

Leneur

Svenne skriver:

Jeg ville helt klart snitte grøntsagerne og så pakke dem sammen med en fisk i staniol og så i ovnen. Lækkert!



Det var nemlig lækkert og puttede lidt løg og hvidløg ved også og så med hvidkålspasta til, så jeg fik mine 200 g grøntsager. Ikke sidste gang det skal laves.

Anmeld

10. januar 2013

Svenne

Leneur skriver:



Det var nemlig lækkert og puttede lidt løg og hvidløg ved også og så med hvidkålspasta til, så jeg fik mine 200 g grøntsager. Ikke sidste gang det skal laves.



Mmm nej, det lyder altså også bare lækkert.

Det skal vi vidst også snart have herhjemme igen!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.