Husets frugttærte:
Dej:
200 g sukker
250 g margarine (ikke smeltet)
4 æggeblommer
150 g mel
3 tsk bagepulver
2 dl mælk
Blandes sammen og lægges i en bradepande (bagepapir først

) Fordel det i et nogenlunde jævnt lag
Marengs:
4 æggehvider
300 g sukker
2 tsk vanille
100 g hakkede nødder
Æggehvider piskes stive. Sukker tilsættes. Til sidst vendes de hakkede nødder i . Massen fordeles forsigtig udover dejen. Så det forbliver 2 lag.
Bages ved 200 grader i max 30 min. (hvis det har behov for mere tid så overdækkes det med evt bagepapir så marengsen ikke bliver brændt)
Fyld:
4 dl stift pisket fløde
3 dl cremefraiche
Vanillesukker efter behov.
Smøres på kagen umiddelbart inden servering og pyntes med frugt og bær efter smag og fantasi
Anmeld