Uhm sunde julekager!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

8. november 2012

Becks

B&J skriver:

Ummm MUMS det ser sååå godt ud



De er også gode

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

8. november 2012

Becks

LMX skriver:

Det si'r jeg dig.. Det er fandme direkte ondt at lægge sådanne billeder ud til offentlig skue og jeg vil gerne vide hvor jeg kan klage henne?



 

Hihi du kan klage til kokken i Hvidovre

Anmeld

8. november 2012

Becks

Carina:-) skriver:

Opskrifter?



Vær så god

 

Perbernødder:

150 gr. fuldkorns hvedemel

1/4 knsp stødt peber

1/4 knsp. Stødt nellike

1/4 tsk. stødt kanel

1 knsp. Hjortetaksalt

25 gr. margarine

60 gr. Hermasetas Drys let.

1-1½ æg

Hvedemel, krydderier og hjortetaksalt blandes. Margarinen smuldres i melblandingen. 25 gr. Hermasetas blandes i.

Æg og de resterende 35 gr. Hermasetas piskes sammen til æggesnaps.

Melblandningen samles med æggesnapsen og æltes godt. Dejen stilles koldt i 30 min.

Dejen trilles i ca. 1 cm. tykke stænger og skæres i små stykker, der trilles til kugler. Kuglerne lægges på en bageplade og trykkes lidt flade. Pebernødderne bages ved 200 grader C midt i ovnen i ca. 10 minutter, til de er lysebrune.

 

Jødekager:

260 gr. fuldkorns hvedemel

150 gr. smør

1 glas hermasetas drys let (90 gr.)

2 æg

1/2 tsk. hjortetaksalt

kanel/sukker (Jeg blandede hemasetas i kanelen i stedet for alm. sukker)

25 gr. hakkede mandler

Smør smeltes over svag varme.

Mel, hermasetas og æg piskes sammen (OBS: Støver meget) i en skål og hjortetaksalt tilsættes.

Det smeltede smør tilsættes lidt efter lidt og dejen røres ensartet. Dejen skal hvile 30 min i køleskab. Evt. de sidste 10 min i fryser.

Dejen udrulles til 1/4 cm. tykkelse og udstikkes med form eller glas. Dejen kan godt virke meget våd, jeg tog lidt dej af gangen og rullede ud.

kagerne pensles med lidt sammenpisket æg og drysses med mandler og kanel efter smag.

Bages midt i ovnen ved 170 C i ca. 15 min.

Anmeld

8. november 2012

Becks

AalborgPigen skriver:

Opskrifter  



Vær så god

 

Perbernødder:

150 gr. fuldkorns hvedemel

1/4 knsp stødt peber

1/4 knsp. Stødt nellike

1/4 tsk. stødt kanel

1 knsp. Hjortetaksalt

25 gr. margarine

60 gr. Hermasetas Drys let.

1-1½ æg

Hvedemel, krydderier og hjortetaksalt blandes. Margarinen smuldres i melblandingen. 25 gr. Hermasetas blandes i.

Æg og de resterende 35 gr. Hermasetas piskes sammen til æggesnaps.

Melblandningen samles med æggesnapsen og æltes godt. Dejen stilles koldt i 30 min.

Dejen trilles i ca. 1 cm. tykke stænger og skæres i små stykker, der trilles til kugler. Kuglerne lægges på en bageplade og trykkes lidt flade. Pebernødderne bages ved 200 grader C midt i ovnen i ca. 10 minutter, til de er lysebrune.

 

Jødekager:

260 gr. fuldkorns hvedemel

150 gr. smør

1 glas hermasetas drys let (90 gr.)

2 æg

1/2 tsk. hjortetaksalt

kanel/sukker (Jeg blandede hemasetas i kanelen i stedet for alm. sukker)

25 gr. hakkede mandler

Smør smeltes over svag varme.

Mel, hermasetas og æg piskes sammen (OBS: Støver meget) i en skål og hjortetaksalt tilsættes.

Det smeltede smør tilsættes lidt efter lidt og dejen røres ensartet. Dejen skal hvile 30 min i køleskab. Evt. de sidste 10 min i fryser.

Dejen udrulles til 1/4 cm. tykkelse og udstikkes med form eller glas. Dejen kan godt virke meget våd, jeg tog lidt dej af gangen og rullede ud.

kagerne pensles med lidt sammenpisket æg og drysses med mandler og kanel efter smag.

Bages midt i ovnen ved 170 C i ca. 15 min.

Anmeld

8. november 2012

SaNiNa

Becks skriver:



Det kan du tro søde

150 gr. fuldkorns hvedemel

1/4 knsp stødt peber

1/4 knsp. Stødt nellike

1/4 tsk. stødt kanel

1 knsp. Hjortetaksalt

25 gr. margarine

60 gr. Hermasetas Drys let.

1-1½ æg

Hvedemel, krydderier og hjortetaksalt blandes. Margarinen smuldres i melblandingen. 25 gr. Hermasetas blandes i.

Æg og de resterende 35 gr. Hermasetas piskes sammen til æggesnaps.

Melblandningen samles med æggesnapsen og æltes godt. Dejen stilles koldt i 30 min.

Dejen trilles i ca. 1 cm. tykke stænger og skæres i små stykker, der trilles til kugler. Kuglerne lægges på en bageplade og trykkes lidt flade. Pebernødderne bages ved 200 grader C midt i ovnen i ca. 10 minutter, til de er lysebrune.



tak søde...

Dem må jeg prøve til jul... For her bliver der spist rigtig rigtig mange pebernødder

Anmeld

8. november 2012

Carina:-)

Becks skriver:



Vær så god

 

Perbernødder:

150 gr. fuldkorns hvedemel

1/4 knsp stødt peber

1/4 knsp. Stødt nellike

1/4 tsk. stødt kanel

1 knsp. Hjortetaksalt

25 gr. margarine

60 gr. Hermasetas Drys let.

1-1½ æg

Hvedemel, krydderier og hjortetaksalt blandes. Margarinen smuldres i melblandingen. 25 gr. Hermasetas blandes i.

Æg og de resterende 35 gr. Hermasetas piskes sammen til æggesnaps.

Melblandningen samles med æggesnapsen og æltes godt. Dejen stilles koldt i 30 min.

Dejen trilles i ca. 1 cm. tykke stænger og skæres i små stykker, der trilles til kugler. Kuglerne lægges på en bageplade og trykkes lidt flade. Pebernødderne bages ved 200 grader C midt i ovnen i ca. 10 minutter, til de er lysebrune.

 

Jødekager:

260 gr. fuldkorns hvedemel

150 gr. smør

1 glas hermasetas drys let (90 gr.)

2 æg

1/2 tsk. hjortetaksalt

kanel/sukker (Jeg blandede hemasetas i kanelen i stedet for alm. sukker)

25 gr. hakkede mandler

Smør smeltes over svag varme.

Mel, hermasetas og æg piskes sammen (OBS: Støver meget) i en skål og hjortetaksalt tilsættes.

Det smeltede smør tilsættes lidt efter lidt og dejen røres ensartet. Dejen skal hvile 30 min i køleskab. Evt. de sidste 10 min i fryser.

Dejen udrulles til 1/4 cm. tykkelse og udstikkes med form eller glas. Dejen kan godt virke meget våd, jeg tog lidt dej af gangen og rullede ud.

kagerne pensles med lidt sammenpisket æg og drysses med mandler og kanel efter smag.

Bages midt i ovnen ved 170 C i ca. 15 min.



Tak

Anmeld

18. november 2012

Pige2009

Becks skriver:



Vær så god søde

 

150 gr. fuldkorns hvedemel

1/4 knsp stødt peber

1/4 knsp. Stødt nellike

1/4 tsk. stødt kanel

1 knsp. Hjortetaksalt

25 gr. margarine

60 gr. Hermasetas Drys let.

1-1½ æg

Hvedemel, krydderier og hjortetaksalt blandes. Margarinen smuldres i melblandingen. 25 gr. Hermasetas blandes i.

Æg og de resterende 35 gr. Hermasetas piskes sammen til æggesnaps.

Melblandningen samles med æggesnapsen og æltes godt. Dejen stilles koldt i 30 min.

Dejen trilles i ca. 1 cm. tykke stænger og skæres i små stykker, der trilles til kugler. Kuglerne lægges på en bageplade og trykkes lidt flade. Pebernødderne bages ved 200 grader C midt i ovnen i ca. 10 minutter, til de er lysebrune.



MUMS de er lækre ud! 

Anmeld

18. november 2012

Carl-Emil's mor

Becks skriver:



Vær så god

 

Perbernødder:

150 gr. fuldkorns hvedemel

1/4 knsp stødt peber

1/4 knsp. Stødt nellike

1/4 tsk. stødt kanel

1 knsp. Hjortetaksalt

25 gr. margarine

60 gr. Hermasetas Drys let.

1-1½ æg

Hvedemel, krydderier og hjortetaksalt blandes. Margarinen smuldres i melblandingen. 25 gr. Hermasetas blandes i.

Æg og de resterende 35 gr. Hermasetas piskes sammen til æggesnaps.

Melblandningen samles med æggesnapsen og æltes godt. Dejen stilles koldt i 30 min.

Dejen trilles i ca. 1 cm. tykke stænger og skæres i små stykker, der trilles til kugler. Kuglerne lægges på en bageplade og trykkes lidt flade. Pebernødderne bages ved 200 grader C midt i ovnen i ca. 10 minutter, til de er lysebrune.

 

Jødekager:

260 gr. fuldkorns hvedemel

150 gr. smør

1 glas hermasetas drys let (90 gr.)

2 æg

1/2 tsk. hjortetaksalt

kanel/sukker (Jeg blandede hemasetas i kanelen i stedet for alm. sukker)

25 gr. hakkede mandler

Smør smeltes over svag varme.

Mel, hermasetas og æg piskes sammen (OBS: Støver meget) i en skål og hjortetaksalt tilsættes.

Det smeltede smør tilsættes lidt efter lidt og dejen røres ensartet. Dejen skal hvile 30 min i køleskab. Evt. de sidste 10 min i fryser.

Dejen udrulles til 1/4 cm. tykkelse og udstikkes med form eller glas. Dejen kan godt virke meget våd, jeg tog lidt dej af gangen og rullede ud.

kagerne pensles med lidt sammenpisket æg og drysses med mandler og kanel efter smag.

Bages midt i ovnen ved 170 C i ca. 15 min.



skal det være hermasetas eller kan man f.eks bruge perfekt sød?

Anmeld

18. november 2012

Zafir

Men er der så også mindre fedt i?

Anmeld

18. november 2012

Nessie

De ser lækre ud

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.