SaNiNa skriver:
Dele du opskriften på pebernødder?
Det kan du tro søde 
150 gr. fuldkorns hvedemel
1/4 knsp stødt peber
1/4 knsp. Stødt nellike
1/4 tsk. stødt kanel
1 knsp. Hjortetaksalt
25 gr. margarine
60 gr. Hermasetas Drys let.
1-1½ æg
Hvedemel, krydderier og hjortetaksalt blandes. Margarinen smuldres i melblandingen. 25 gr. Hermasetas blandes i.
Æg og de resterende 35 gr. Hermasetas piskes sammen til æggesnaps.
Melblandningen samles med æggesnapsen og æltes godt. Dejen stilles koldt i 30 min.
Dejen trilles i ca. 1 cm. tykke stænger og skæres i små stykker, der trilles til kugler. Kuglerne lægges på en bageplade og trykkes lidt flade. Pebernødderne bages ved 200 grader C midt i ovnen i ca. 10 minutter, til de er lysebrune.
Anmeld