Mangler inspiration :-)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

20. oktober 2012

tarkoflen

annec skriver:



Super tak :-) dejligt.. 

Og sidste spørgsmål, kødbollerne hvordan laver du dem?



Det er hakket oksekød, som jeg blander op som en fars. Plejer at putte lidt sennep i og så salt og peber, måske noget andet krydderi og noget havregryn til at binde det sammen

Plejer at stege dem i panden før jeg laver tomatsovsen, men det er mest fordi kæresten bedst kan lide den stegt, de kan også bare koges med sovsen, så er det jo endnu nemmere

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. oktober 2012

B&J

annec skriver:



Lyder os dejligt. Hvordan laver du koteletter i fad? 



denne gang fik vi:

kotelletter

noget milda

karry

lidt saften fra ananas

og ananas ringen oven på det hele

og lidt æbler i det er MUMS

ellers

lidt bacon

koteletter

flået tomater

milda (fløde)

salt og peber

championg

peberfrugt

 

Anmeld

20. oktober 2012

B&J

annec skriver:



Lyder os dejligt. Hvordan laver du koteletter i fad? 



denne gang fik vi:

kotelletter

noget milda

karry

lidt saften fra ananas

og ananas ringen oven på det hele

og lidt æbler i det er MUMS

ellers

lidt bacon

koteletter

flået tomater

milda (fløde)

salt og peber

championg

peberfrugt

 

Anmeld

20. oktober 2012

B&J

tarkoflen skriver:



Jeg bryder lige ind, og håber det er ok

Hvordan laver du kål dolmer og hvad serverer du til?



Håber det er okay Med TS

jamen koger noget vand

putter et helt kålhovede ned giver det 10minutter

tager bladene af stille og roligt så de er hele

laver en frikadelle fars

putter sådan en klat fars oven på kål blaf  og laver en pakke og binder snor omkring som en pakke...

når de er lavet koger jeg pakkerne til farsen er  kogt....

og der efter kan man spise dem ellers kan man stege dem på panden

vi fik kartofler i ovnen med hvidløg og løg

men også alm kartofler og sovs

eller rodfrugter

eller bagtekartofler

Anmeld

20. oktober 2012

tarkoflen

B&J skriver:



Håber det er okay Med TS

jamen koger noget vand

putter et helt kålhovede ned giver det 10minutter

tager bladene af stille og roligt så de er hele

laver en frikadelle fars

putter sådan en klat fars oven på kål blaf  og laver en pakke og binder snor omkring som en pakke...

når de er lavet koger jeg pakkerne til farsen er  kogt....

og der efter kan man spise dem ellers kan man stege dem på panden

vi fik kartofler i ovnen med hvidløg og løg

men også alm kartofler og sovs

eller rodfrugter

eller bagtekartofler



Åhh det smider mig direkte tilbage til barndommen og hygge hos bedste og bedstefar det var min bedstefars yndlingsret, i den stegte variant, og nu jeg tænker over det, har min bedstemor faktisk lovet mig, at hun ville lave det til mig, så må da vist hellere få besøgt hende! Havde helt glemt at hun havde lovet at det fik vi næste gang og det må hun også selv have

Tak for at du bringe gode barndomsminder frem

Måske jeg skulle prøve at lave det selv en dag...

Anmeld

20. oktober 2012

B&J

tarkoflen skriver:



Åhh det smider mig direkte tilbage til barndommen og hygge hos bedste og bedstefar det var min bedstefars yndlingsret, i den stegte variant, og nu jeg tænker over det, har min bedstemor faktisk lovet mig, at hun ville lave det til mig, så må da vist hellere få besøgt hende! Havde helt glemt at hun havde lovet at det fik vi næste gang og det må hun også selv have

Tak for at du bringe gode barndomsminder frem

Måske jeg skulle prøve at lave det selv en dag...



 det var så lidt minder er vidunderlige

jaaaa du må hller komme hjem til din bedstemor.. de ved lige hvordan det skal laves....

og ja også må du prøve det selv idag.. engang i mellem er gamle retter man helt havde glemt så lækre

Anmeld

20. oktober 2012

tarkoflen

B&J skriver:



 det var så lidt minder er vidunderlige

jaaaa du må hller komme hjem til din bedstemor.. de ved lige hvordan det skal laves....

og ja også må du prøve det selv idag.. engang i mellem er gamle retter man helt havde glemt så lækre



Ja jeg kommer nok aldrig til at lave dem lige så gode som bedstes men måske jeg kan lure lidt teknik af...

Åhh ja gode gamle retter dem skal man altså ikke kimse af! Kom også lige i tanke om forloren hare og så skal vi vist have farserede porre i næste uge...

Anmeld

20. oktober 2012

B&J

tarkoflen skriver:



Ja jeg kommer nok aldrig til at lave dem lige så gode som bedstes men måske jeg kan lure lidt teknik af...

Åhh ja gode gamle retter dem skal man altså ikke kimse af! Kom også lige i tanke om forloren hare og så skal vi vist have farserede porre i næste uge...



 jaaa de bedster de kan bare et eller andet

og jaaa det er også bare MUMS

Anmeld

4. november 2012

annec

Opper :-)

Anmeld

4. november 2012

Victoria2013

I den sidste uge har vi fået:

Mandag: æbleflæsk m. rugbrød
Tirsdag: wokret m. kylling, broccoli, forårsløg, løg, gulerødder, kokosmælk og panang karry
Onsdag: Pizza m. friske tomater, frisk mozzerella, løg, chorizopølse
Torsdag: rester af pizza
Fredag: var jeg alene hjemme og købte en subway sandwich
Lørdag: hjemmelavede burgere

I næste uge skal vi have:

Mandag: Fisk m grønt til
Tirsdag: Boller i karry m ris
Onsdag: Gryderet (m. skinkekød, cocktailpølser, flåede tomater og grønt)
Torsdag: Rester af gryderetten
Fredag: der skal jeg vist være alene hjemme, finder på noget
Lørdag: spiser vi ude begge to
Søndag: Glasnudler m hakket kød (opskrift fra Wok: trin for trin)

Vi får nok en eller anden form for wokmad/thaimad mindst én gang om ugen, elsker det og så er det så dejlig sundt

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.