annec skriver:
Lyder os lækkert!
Hvad er det svampe risotto? Og hvordan laver du tomatsause og kødboller?
Risottoris bliver sorteret i en gryde med løg og hvidløg, og så hælder man lige så stille boullion på indtil det er færdig, det tager ca. 20 minutter. Vi havde ristet nogle svampe af, denne gang var det portobello, fordi de er gode og faste, når der ikke er kød til, men det kan være lige præcis din yndlingesvamp... Vi har også lavet det med friske asparges, ærter eller spinat, det er også lækkert!
Tomatsovsen er ualmindelig nem

hak noget løg og hvidløg, smid det i en pande og steg det til løgene er gennemsigtige, tilsæt hakkede dåsetomater, krydderier (vi smider et par laurbærblade, noget timian og hvad vi lige har i skabet, til tider også lidt chili i) og så lader du det bare koge ind i måske 10 minutter og så ryger kødbollerne i, så nemt og super lækkert!
Håber det hjalp lidt, ellers spørger du bare igen
Anmeld