Hjemmelavet hønsesalat hvordan?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7. oktober 2012

B&J

StineW79 skriver:



Ja også med friskbagt, sprøt flutes til vh stine



jaaa det er mums

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. oktober 2012

Tulle28

Denne her er superlækker:

250 g kylling
3 spsk græsk yoghurt
2 spsk mayonaise
Ca 1 spsk dijon sennep (smag dig lidt frem)
1 håndfuld frisk basilikum, hakket
Ca 1/2 æble i små tern
Ca 2-2 1/2 stængel bladselleri i tynde skiver

Steg eller kog kyllingen og skær den i små stykker.
Rør mayonaise, græsk yoghurt og dijon sennep sammen.
Snit æble og bladselleri og hak basilikum'en.

Vend det hele sammen og spis med parmaskinke ristet i ovnen og ristet rugbrød.

Smager også godt i sandwich:-)

Anmeld

7. oktober 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
Tulle28 skriver:

Denne her er superlækker:

250 g kylling
3 spsk græsk yoghurt
2 spsk mayonaise
Ca 1 spsk dijon sennep (smag dig lidt frem)
1 håndfuld frisk basilikum, hakket
Ca 1/2 æble i små tern
Ca 2-2 1/2 stængel bladselleri i tynde skiver

Steg eller kog kyllingen og skær den i små stykker.
Rør mayonaise, græsk yoghurt og dijon sennep sammen.
Snit æble og bladselleri og hak basilikum'en.

Vend det hele sammen og spis med parmaskinke ristet i ovnen og ristet rugbrød.

Smager også godt i sandwich:-)



Uhmm det lyder godt. Og jeg elsker ristedet rugbrød!! Tak for det. Vh stine

Anmeld

8. oktober 2012

Miin'Baby'Mus

StineW79 skriver:



Jeg tænkte også lidt på tarteletter, men vi ska ha lassange til aften, har thea bestemt i går, så det laver vi til 2 dage.

Har du en god opskrift til tartelet fyld, du også lige vil dele? Vh stine



Hm, jamen herhjemme vil manden kun have høns og asparges i sine tarteletter, dog kommer jeg så selv lidt ærter i min portion når det skal varmes 

 

Ellers er det jo bare opbagt hvid sovs, lidt asparges vand, salt og peber og hvis smagen ikke helt er der jamen så skal der en hønseboullion i 

Anmeld

8. oktober 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
Loui Norman skriver:



Hm, jamen herhjemme vil manden kun have høns og asparges i sine tarteletter, dog kommer jeg så selv lidt ærter i min portion når det skal varmes 

 

Ellers er det jo bare opbagt hvid sovs, lidt asparges vand, salt og peber og hvis smagen ikke helt er der jamen så skal der en hønseboullion i 



Årh er det bare sådan man gør? Jeg trode det var en eller anden besværlig "sovs" man sku lave til! Jeg vil også helst bare ha høns og asparges og måske lidt gullerøder i. Vh stine

Anmeld

8. oktober 2012

Miin'Baby'Mus

StineW79 skriver:



Årh er det bare sådan man gør? Jeg trode det var en eller anden besværlig "sovs" man sku lave til! Jeg vil også helst bare ha høns og asparges og måske lidt gullerøder i. Vh stine



Nej nej, men skal ikke gøre det værre end det er  det er en lang proces og det er jo fordi hønsene skal koges og pilles , men i realiteten er det jo dejlig nem og billig mad 

Anmeld

8. oktober 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
Loui Norman skriver:



Nej nej, men skal ikke gøre det værre end det er  det er en lang proces og det er jo fordi hønsene skal koges og pilles , men i realiteten er det jo dejlig nem og billig mad 



Jeg elsker tarteletter! Kommer altid til at tænke på min bedstemor når vi får det. Tror vi ska ha det her en af dagene!! Vh stine

Anmeld

8. oktober 2012

Miin'Baby'Mus

StineW79 skriver:



Jeg elsker tarteletter! Kommer altid til at tænke på min bedstemor når vi får det. Tror vi ska ha det her en af dagene!! Vh stine



Hehe det er nok også bedstemor mad 

Anmeld

8. oktober 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
Loui Norman skriver:



Hehe det er nok også bedstemor mad 



Det er vist det der ka kaldes retro, moderne klassisk dansk mad 

Kender i hvert fald ingen, der ik får julelys i øjene, når snakken falder på tarteletter!! Vh stine

Anmeld

8. oktober 2012

Miin'Baby'Mus

StineW79 skriver:



Det er vist det der ka kaldes retro, moderne klassisk dansk mad 

Kender i hvert fald ingen, der ik får julelys i øjene, når snakken falder på tarteletter!! Vh stine



Eeeej, men det er altså også bare super god mad  Bliver jo helt sulten igen hehe.

 

Alt gammel klassisk mad er super lækkert, både hamburgerryg, flæskesteg, medister, frikadeller - armen kunne blive ved 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.