opskrift på kage

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

30. september 2012

Ditte-3

ano14316 skriver:



jo da.. på hvad af det? 

begge opskrifter er herfra  http://mariamiss6.wordpress.com/2012/01/02/kagehaeftet-til-fri-download-og-udnyttelse/ limemoussen er lavet efter citronmousse (appelsinmousse) opskriften



Mange tak det vil jeg kikke på s

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. oktober 2012

Ditte-3

ano14316 skriver:



jo da.. på hvad af det? 

begge opskrifter er herfra  http://mariamiss6.wordpress.com/2012/01/02/kagehaeftet-til-fri-download-og-udnyttelse/ limemoussen er lavet efter citronmousse (appelsinmousse) opskriften



lige et dumt spørsmål. hvad er forskelen på mousse og crem?

Anmeld

1. oktober 2012

Ditte-3

ano14316 skriver:



jo da.. på hvad af det? 

begge opskrifter er herfra  http://mariamiss6.wordpress.com/2012/01/02/kagehaeftet-til-fri-download-og-udnyttelse/ limemoussen er lavet efter citronmousse (appelsinmousse) opskriften



og lige et til ss den hvidcokolade bund hvordan laver du den?

Anmeld

1. oktober 2012

ano14316

Ditte-3 skriver:



lige et dumt spørsmål. hvad er forskelen på mousse og crem?



Det er da ikke dumt.. Der er mere luft i mousse end i creme.. 

Anmeld

1. oktober 2012

ano14316

Ditte-3 skriver:



og lige et til ss den hvidcokolade bund hvordan laver du den?



Der har jeg brugt denne opskrift.. lige ud af landevejen..  

HINDBÆR MUFFINS
ANTAL: 12 STK.
INGREDIENSER
300 g mel
2 tsk. bagepulver
150 g rørsukker
1 æg
1 tsk. vaniljeekstrakt (jeg brugt 1 tsk. alm vaniljesukker)
2 1/4 dl mælk
50 g smeltet smør
100 g friske eller frosne hindbær
75 g hvid chokolade (mørk kan også bruges)


Melet og bagepulveret sigtes ned i en skål og sukkeret røres i.
Slå ægget ud i en separat skål og pisk det sammen med vanilje, mælk
og smeltet smør.
Rør væsken i melblandingen, derefter hindbær og chokolade.
Pas på ikke at røre for længe med hindbærrene, da de ellers vil blive
most.
Hæld blandingen i muffin forme og bag ved 220 °C i ca. 20 min.

Anmeld

1. oktober 2012

Ditte-3

ano14316 skriver:



Der har jeg brugt denne opskrift.. lige ud af landevejen..  

HINDBÆR MUFFINS
ANTAL: 12 STK.
INGREDIENSER
300 g mel
2 tsk. bagepulver
150 g rørsukker
1 æg
1 tsk. vaniljeekstrakt (jeg brugt 1 tsk. alm vaniljesukker)
2 1/4 dl mælk
50 g smeltet smør
100 g friske eller frosne hindbær
75 g hvid chokolade (mørk kan også bruges)


Melet og bagepulveret sigtes ned i en skål og sukkeret røres i.
Slå ægget ud i en separat skål og pisk det sammen med vanilje, mælk
og smeltet smør.
Rør væsken i melblandingen, derefter hindbær og chokolade.
Pas på ikke at røre for længe med hindbærrene, da de ellers vil blive
most.
Hæld blandingen i muffin forme og bag ved 220 °C i ca. 20 min.



hvordan har du bagt dem til labkagen?

Anmeld

2. oktober 2012

ano14316

Ditte-3 skriver:



hvordan har du bagt dem til labkagen?



Som opskriften, og så bare i en form i passende str. og så bagte jeg dem, til de ikke hængte ved en strikke pind ved 200 C men vil nok anbefale at bage ved 185.. 

Anmeld

3. oktober 2012

Ditte-3

ano14316 skriver:



Som opskriften, og så bare i en form i passende str. og så bagte jeg dem, til de ikke hængte ved en strikke pind ved 200 C men vil nok anbefale at bage ved 185.. 



oki s mange tak s 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.