Chokoladekage
Tør ting i en skål. Våde ting i en anden skål. Til sidst blandes det hele i en stor skål.
1 skål:
500g mel.
450g sukker.
2 tsk natron.
2 tsk vanilesukker.
180-200g hakket mørkt chokolade.
2: skål
2dl flydende margerine.
5 dl a38 eller pære-banan yogugurth.
2 1/2 dl kærnemælk eller mælk.
2 æg.
Pisk det hele sammen med en håndmikser. Bag i varmlufts oven på 200 grader, til den er færdig. Det bliver snilt til en stor bradepande og 20 muffiens. Den er så lækker.
Jeg lavede appelsin frosting til. Passer perfekt!
Creamchees frosting med appelsin skræl:
320 g flormelis.
50g blødt usaltet smør.
120 g philiadelphia flødeost ( ik light!! )
1-2 tsk revet økologisk appelsin skræl.
Pisk det hele godt sammen med håndmikser.
Hvis du vil lave marchmellow fondant til, gøres det sådan.
Mmf:
30 skumfiduser ( bruger dem fra netto )
2 tsk vand.
1 tsk olie uden smag.
Ca 700 flormelis ( jeg slummer og ser hva det bliver til! )
Kom skumfiduser, vand og olie i en skål, varm under oprøring i microbølgeoven. Det må ik koge. Hvis du ønsker at farve det, ska du nu putte pastafarven i ( ka købes i kop og kande ) bland flormelis i de smeltet skumfiduser, til det ik længer klister. Ruld ud på bordet, på flormelis eller marisena.
Vh stine
Anmeld