Rikke S skriver:
Undskyld jeg først skriver igen nu, men lagde mig med influenza, og er først nogenlunde frisk nu..
Cupcakes med peanutbutter og flødeosteglasur
(ca 15 stk):
50g blødt smør
225g farin
115g crunchy peanutbutter
2 æg, let piskede
2 tsk vanillesukker
225g mel
2 tsk bagepulver
1 dl mælk
Topping:
200g fuldfed flødeost (buko eller philadelfia)
25g blødt smør
225g flormelis
saft eller skal fra 1 citron eller lime
1. Forvarm ovnen til 180.
2. Kom smør, farin og peanutbutter i en skål og pisk det i ca 2 min. Pisk æggene i lidt ad gangen og pisk godt efter hver tilsætning.
3. Sigt mel, bagepulver og vanillesukker sammen og vend det skiftevis med mælken i blandingen. Fordel dejen i muffinforme.
4. Bag kagerne i den forvarmede ovn i 25 min og sæt dem til afkøling på en bagerist.
5. Kom flødeost, smør, flormelis og citrussaft/skal i en skål og pisk det med en håndmixer, til det er glat.
6. Fyld toppingen på de afkølede cupcakes og opbevar dem i køleskab til de skál spises 
Det er helt ok! Har fået bagt et bjerg af muffienser og 2 skære kager, så tror der er kager nok.