jydeinden skriver:
jeg søger en god opskrift på en chokoladekage som bliver luftig, og ikke tør som jeg ofte synes chokoladekage har tildens til.
der må gerne komme chokoladecreme/fyld imellem.
kagen skal bare bruges som fredags hygge til kæresten og jeg. har kigget nettet tyndt og synes ikke jeg kunne finde nogen som ikke lød kanon kugle tunge, men som stadig er lidt cremede og lækre 
har i nogen bud?
En rigtig lækker chokolade kage.
200 g mørk chokolade
5 æg
150 g smør
120 g sukker
2 spsk cacao.
Evt. Nødder.
Smelt chokoladen. Pisk æggeblommer og sukker. Bland smør, chokolade og cacao i. Evt. Nødder.
Pisk æggehviderne stive. Vend dem forsigtigt i.
Bag ved 175 grader i 35-40 min.
Passer til en tærte form.
Hvis du bruger past. Blommer og hvider. Kan du nøjes med at bage halvdelen, køle den helt ned og evt i pres. Og så komme resten af dejen på. Som en creme. Mmm.
Men eller når den et kold så spis den med is eller andet godt. Mums. Total ynglings kage og nem at lave.
Den bliver sådan rigtig fugtig og klister næsten til ganen. Bag den endelig ikke tør. Så amager den bare brændt i stedet.
Anmeld