piger, kan i mon hjælpe?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.895 visninger
33 svar
0 synes godt om
21. september 2012

jydeinden

jeg søger en god opskrift på en chokoladekage som bliver luftig, og ikke tør som jeg ofte synes chokoladekage har tildens til.

der må gerne komme chokoladecreme/fyld imellem.

kagen skal bare bruges som fredags hygge til kæresten og jeg. har kigget nettet tyndt og synes ikke jeg kunne finde nogen som ikke lød kanon kugle tunge, men som stadig er lidt cremede og lækre

har i nogen bud?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

21. september 2012

L&V

jydeinden skriver:

jeg søger en god opskrift på en chokoladekage som bliver luftig, og ikke tør som jeg ofte synes chokoladekage har tildens til.

der må gerne komme chokoladecreme/fyld imellem.

kagen skal bare bruges som fredags hygge til kæresten og jeg. har kigget nettet tyndt og synes ikke jeg kunne finde nogen som ikke lød kanon kugle tunge, men som stadig er lidt cremede og lækre

har i nogen bud?



Har fået denne skønne opskrift af DOT D, den er virkelig lækker

YNDLINGSCHOKOLADEKAGE

Tørre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de...

500 g mel

450 g sukker

100 g kakao

2 tsk natron

2 tsk vanille

180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere)



2 dl flydende margerine

5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt)

2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk)

2 æg

Bland det som beskrevet øverst, hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind.

Anmeld

21. september 2012

Nettemor

Månsson skriver:



Har fået denne skønne opskrift af DOT D, den er virkelig lækker

YNDLINGSCHOKOLADEKAGE

Tørre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de...

500 g mel

450 g sukker

100 g kakao

2 tsk natron

2 tsk vanille

180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere)



2 dl flydende margerine

5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt)

2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk)

2 æg

Bland det som beskrevet øverst, hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind.



skulle også lige til at foreslå den kage

Anmeld

21. september 2012

Dustmuz

Månsson skriver:



Har fået denne skønne opskrift af DOT D, den er virkelig lækker

YNDLINGSCHOKOLADEKAGE

Tørre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de...

500 g mel

450 g sukker

100 g kakao

2 tsk natron

2 tsk vanille

180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere)



2 dl flydende margerine

5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt)

2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk)

2 æg

Bland det som beskrevet øverst, hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind.



Flydene margarine??

er det becel eller må der gerne bruges smeltet margarine (er ikke særlig stor tilhænger af becel

Anmeld

21. september 2012

La´chrissen

jydeinden skriver:

jeg søger en god opskrift på en chokoladekage som bliver luftig, og ikke tør som jeg ofte synes chokoladekage har tildens til.

der må gerne komme chokoladecreme/fyld imellem.

kagen skal bare bruges som fredags hygge til kæresten og jeg. har kigget nettet tyndt og synes ikke jeg kunne finde nogen som ikke lød kanon kugle tunge, men som stadig er lidt cremede og lækre

har i nogen bud?



En rigtig lækker chokolade kage.
200 g mørk chokolade
5 æg
150 g smør
120 g sukker
2 spsk cacao.
Evt. Nødder.

Smelt chokoladen. Pisk æggeblommer og sukker. Bland smør, chokolade og cacao i. Evt. Nødder.
Pisk æggehviderne stive. Vend dem forsigtigt i.
Bag ved 175 grader i 35-40 min.
Passer til en tærte form.
Hvis du bruger past. Blommer og hvider. Kan du nøjes med at bage halvdelen, køle den helt ned og evt i pres. Og så komme resten af dejen på. Som en creme. Mmm.
Men eller når den et kold så spis den med is eller andet godt. Mums. Total ynglings kage og nem at lave.
Den bliver sådan rigtig fugtig og klister næsten til ganen. Bag den endelig ikke tør. Så amager den bare brændt i stedet.

Anmeld

21. september 2012

L&V

Dustmuz skriver:



Flydene margarine??

er det becel eller må der gerne bruges smeltet margarine (er ikke særlig stor tilhænger af becel



Jeg brugte smeltet lurpak og det fungerede fint så det tror jeg man gør som man vil

Anmeld

21. september 2012

L&V

Nettemor skriver:



skulle også lige til at foreslå den kage



Den er bare lækker, ska til at lave den til Lauras fødselsdag på mandag også ska der hindbær skum i

Anmeld

21. september 2012

Dustmuz

Månsson skriver:



Jeg brugte smeltet lurpak og det fungerede fint så det tror jeg man gør som man vil



okay.. takker

Anmeld

21. september 2012

L&V

Dustmuz skriver:



okay.. takker



Så lidt.. I køkkenet med dig

Anmeld

21. september 2012

Dustmuz

Månsson skriver:



Så lidt.. I køkkenet med dig



Send lige frk Maria på indkøb først ellers bliver der ikke ret meget kage

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.