Hvordan gør i?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

31. august 2012

MyLove E

MorDk skriver:



Lige for tiden laver vi ik madplaner... men skal igang igen. Og vi gør som du beskriver. Mandag har vi rugbrødsdag da det er den dag vi handler...

Så havde vi i vinterperioden en suppedag og en grøddag.



Tror også det er sådan vi kommer til at gøre:-)

Uhm elsker suppe:-)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

31. august 2012

MyLove E

Mathilde skriver:

Hmm vi er godt nok kommet lidt ud af rytmen, men vi skal snart have strammet op igen, da det er meget nemmere

Men ellers så lavede vi madplan om søndagen for søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag og handlede ind søndag.

Fredag og lørdag handler vi efter hvad vi lige har lyst til, da vi af og til forkæler os selv lidt i weekenderne.

Mælk, frugt og grønt handler vi efter behov, da det bare er bedst friskt.

Som basis har vi altid oksefars, svinefars og kyllingbryst i fryseren. Vi køber fars gennem vores nabo, så vi får en del ad gangen og fryser ned i portioner. Kyllingbryst bliver også købt, når der er tilbud på de store pakker.

Med de basis ting i fryseren, kan der handles ret billigt ind til en uge



Tak:-):-):-):-)

Anmeld

31. august 2012

Mulle82

Laver madplan for en uge af gangen - handler som regel 1-2 gange i ugen. Prøver at begrænse det til 1 gang, men det kan være man løber tør for mælk, brød, frugt osv.

Men alle de store ting dem handler jeg kun engang i ugen, og altid efter en liste - så man ikke bliver fristet  Synes det fungerer ret godt at lave en madplan, det er rart at vide hvad man skal have, så det ikke er stress efter arbejde..

Kød handler jeg altid på tilbud - og fylder fryseren

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.