Tauf skriver:
Da jeg starter på arbejder fra mandag af. Ja så skal vi til at i gang med Madplan men også med en handle plan.
Det er ikke noget vi sådan rigtig har gjort før. Så har tænkt lidt, hvordan gør i med at handle?
Handler i alt ind til hele ugen? Eller handler i bare til de første par dage og så igen onsdag ca.?
Køber i stort ind af kød og kommer i fryseren også tager op??
Jeg er helt på bar bund i hvad jeg skal gøre for at det er billigst og nemmest..
Kom gerne med ideer
Den første i måneden tager jeg ud og køber alle basisvarer til hele mdr: Toiletpapir, køkkenrulle, bleer, klude/vådservietter, konserves, ris og pasta osv.
Shampoo, balsam, barbergrej, creme, tandpasta osv købes når der er tilbud - ligeså med drikkevarer som øl, vin og vand.
Kød køber jeg også ofte på tilbud og fryser ned i passende størrelser.
Jeg er virkelig dårlig til at planlægge hvad vi skal spise fx 14 dage ud i fremtiden - jeg ved jo ikke om jeg har lyst til frikadeller på onsdag i næste uge. Der er det godt at have fryseren, så kan jeg tage op hvad jeg har lyst til aftenen i forvejen, eller om morgnen.
Jeg handler ind 1-2 gange om ugen, ting som fx mælk og rugbrød. Bager en del boller selv.
Vi er 2 voksne, 1 barn på 1 år og har ofte gæster som vi gerne vil have har det godt. Så der spises ofte en god bøf eller steg med rødvin/øl/sodavand osv til. Vi bruger ca 4000 om mdr på mad, slik, drikkevarer og husholdning, det kan gøres billigere, men som sagt, vi kan lide at have det godt. (da vi kun var os selv og boede i lejlighed brugte vi omkring 2500, og synes heller ikke vi manglede noget dengang)
Anmeld