Hvordan laver man majskolber på gril?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

18. august 2012

JulieE

Vi laver det ret simpelt.... med blade og det hele på grillen. Når bladene begynder at blive sorte, er de færdige. je har aldrig oplevet, at der er gået ild i dem 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. august 2012

Miss Church

Vi plejer at pille bladene af kolben og binde dem i bunden, så man har et slags håndtag. Så pensler vi dem med hvidløgssmør... Mmm det er godt. Vi forkoger ikke 

Anmeld

18. august 2012

Jupiter

Her bliver bladene pillet af og kolberne kommer direkte på grillen. De bliver lige så gode som når de ikke laves på grill, og vi har aldrig oplevet at de brændte på, eller at der gik ild i eller noget overhovedet

Der kommer ikke smør på før de er færdige - så kan man selv dosere

Anmeld

18. august 2012

BellaCiinea



Vi skal grille med et vennepar i aften, og vi har hørt at grillede majskolber er mega lækre. Kolberne er købt, men skal de bare direkte på grillen, koges først oder was?? Og skal de krydres eller noget?

Håber der er en der kan hjælpe lille mig

Knus og god sommerdag til alle

De skal selvfølgelig renses for blade og de der tråde..

De skal ligges i blød i koldt vand 1 time før de skal grilles. Så lige inden, så tages de op af vandet, gnides med salt og smør og så pakkes ind i sølvpapir Så skal de grilles i ca. 30min.

Værsgo

Anmeld

18. august 2012

B&J

JulieE skriver:

Vi laver det ret simpelt.... med blade og det hele på grillen. Når bladene begynder at blive sorte, er de færdige. je har aldrig oplevet, at der er gået ild i dem 



 nemlig sådan gør vi også og de er super lækre og saftige så

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.