Munder skriver:
Du mangler et dash af opfindsomhed
Du må meget gerne skrive hvad du endte med at putte i, og en lille kort beskrivelse
oki... jamen
2 mennesker:
pasta
lille smule salt
1 pakke bacon
3 fed hvidløg (ca)
1 lille glas hvidvin (1½-2 dl tror jeg)
4 æggeblomer
noget pamasan (en håndfuld tror jeg)
lidt frisk basilikum
peber efter smag
1/4 l. fløde
satte vand over og koge til pasta... med en lille bitte smule salt i... (pastaen kom i da vandet kogte)
stegte bacon næsten færdigt, imens halverede jeg 3 fed hvidløg der fik lov at stege med (de skal tages op igen læste jeg i en anden opskrift, og 3 fed er ik for meget når man piller dem op
)
ned over det hældte jeg noget hvidvin... og lod det koge ind...
imens tog jeg nogle pastoriserede æggeblommer og parmasan, peber og frisk basilikum og rørte sammen.
da hvidvinen var godt ind fiskede jeg hvidløgene op og hældte fløde ud over bacon og vin og lod det simre og blive tykkere...
da pastaen var færdig kom den op i en skål... parmasan blandingen rørt ud i... og der efter bacon blandingen ud over... røre røre og så spise 
havde jeg ik været gravid havde jeg drukket resten af den flaske vin under udførelse og indtagelse af maden 
Anmeld