Kalv / svine fars ????

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

29. juli 2012

2721

Bøllen skriver:



Det har han lært efterhånden  Dejligt ellers kommer man langt på rugbrød og havregryn .

Prøver  Ville sy det sidste idag men måtte opgive, så det bliver en af dagene i ugen , håber det går



Det er jo det

Det er helt okay, ingen stress
Pas på dig selv, det er det vigtigste

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. juli 2012

BabyHL

Kay skriver:

boller i karry



Anmeld

29. juli 2012

bøllen

Puslingen skriver:



Det er jo det

Det er helt okay, ingen stress
Pas på dig selv, det er det vigtigste



Super  

Ingen stress ( blot dumme dumme smerter )

Vi holder den sidste uges ferie så satser på at få det laves når Silas sover til middag. Bukserne er klar mangler trøjerne.

Han bliver så fin ( håber jeg )ham charlie

Anmeld

29. juli 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
Græsk farsbrød, med friske urter, ris og feta!! Mums vh stine

Anmeld

29. juli 2012

bøllen

StineW79 skriver:

Græsk farsbrød, med friske urter, ris og feta!! Mums vh stine



Opskrift du vil dele ??

Anmeld

29. juli 2012

2721

Bøllen skriver:



Super  

Ingen stress ( blot dumme dumme smerter )

Vi holder den sidste uges ferie så satser på at få det laves når Silas sover til middag. Bukserne er klar mangler trøjerne.

Han bliver så fin ( håber jeg )ham charlie



Vi vil helst heller ikke have nogle dumme smerter

Ja, det gør han helt sikkert og lover at tage en masse billeder

Anmeld

29. juli 2012

bøllen

Puslingen skriver:



Vi vil helst heller ikke have nogle dumme smerter

Ja, det gør han helt sikkert og lover at tage en masse billeder



Det vil jeg glæde mig til 

Anmeld

29. juli 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
Bøllen skriver:



Opskrift du vil dele ??



Fars, masser af hvidløg, rødløg og friske urter. Bland godt sammen med kogte vilde ris. Læg halvdelen i et ovenfast fad, læg et lag feta, også resten af kødet ovenpå. I ovnen i ca 1 time, varmluft på 200 grader. Serveres med kartoffelbåde, med kryderrier og tazzigi. Alle her i huset elsker det! Vh stine

Anmeld

29. juli 2012

bøllen

StineW79 skriver:



Fars, masser af hvidløg, rødløg og friske urter. Bland godt sammen med kogte vilde ris. Læg halvdelen i et ovenfast fad, læg et lag feta, også resten af kødet ovenpå. I ovnen i ca 1 time, varmluft på 200 grader. Serveres med kartoffelbåde, med kryderrier og tazzigi. Alle her i huset elsker det! Vh stine



Det lyder lækkert . Hvor meget sådan ca af hver ( selv om det nok er på slum ) krydderurter , hvilken ( gør vi ikke så meget i ) 

Anmeld

29. juli 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
Bøllen skriver:



Det lyder lækkert . Hvor meget sådan ca af hver ( selv om det nok er på slum ) krydderurter , hvilken ( gør vi ikke så meget i ) 



Ja vi laver alt på slum! Vi bruger persille, oregano, basilikum, rosmarin, timian, salt og peber. Hakker det fint og blander det i farsen, sammen med et par deseliter ris og en blok feta.Er der andre urter i elsker, putter i også bare det i!! Vh stine

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.