Kalv / svine fars ????

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.928 visninger
41 svar
0 synes godt om
28. juli 2012

bøllen

Hvad kan man lave af det ???

GERNE opskrift 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. juli 2012

MariaKyedDK

Bøllen skriver:

Hvad kan man lave af det ???

GERNE opskrift 



frikkadeller

forloren harer

krebinetter

farsret med kartoffelmos

Anmeld

28. juli 2012

MariaKyedDK

Bøllen skriver:

Hvad kan man lave af det ???

GERNE opskrift 



frikkadeller

forloren harer

krebinetter

farsret med kartoffelmos

Anmeld

28. juli 2012

bøllen

MariaKyedDK skriver:



frikkadeller

forloren harer

krebinetter

farsret med kartoffelmos



Også af blandet fars ( ja måske dumt spørgsmål )

Farsen er en blanding af kalv/svin

Anmeld

28. juli 2012

MariaKyedDK

Bøllen skriver:



Også af blandet fars ( ja måske dumt spørgsmål )

Farsen er en blanding af kalv/svin



ja det er meget normalt at bruge kalv / svinefars til disse ting, alle jeg kender gør inkl. mig selv

Anmeld

28. juli 2012

Kongmulle

Bøllen skriver:

Hvad kan man lave af det ???

GERNE opskrift 



Uhmm krebinetter

Savle savle

Anmeld

28. juli 2012

bøllen

MariaKyedDK skriver:



ja det er meget normalt at bruge kalv / svinefars til disse ting, alle jeg kender gør inkl. mig selv



Ok plejer nemlig at bruge enten svinefars eller oksekød.

Men fandt så en blandet pakke 

Anmeld

28. juli 2012

bøllen

Kongmulle skriver:



Uhmm krebinetter

Savle savle



Ok det har jeg aldrig lavet...

Hvad spiser man dertil ??

Er ikke helt så god til god gammeldags mad

Anmeld

28. juli 2012

Malli

MariaKyedDK skriver:



frikkadeller

forloren harer

krebinetter

farsret med kartoffelmos



Må jeg spørge hvad farsret er, det lyder interessant

Anmeld

28. juli 2012

MariaKyedDK

Malli skriver:



Må jeg spørge hvad farsret er, det lyder interessant



selvfølgelig min mand elsker det, derfor jeg er blevet introduceret for det, og det smager da os godt, men er ik så meget til alt det der.

men du laver bare en helt almindelig frikkadellefars - lige som du plejer , men så putter du alt farsen ned i et firkantet eller rundt fad ,og fordeler det så det bliver et jævnt lag, og så kartoffelmos ovenpå, med friskt purløg og friske fåråsløg... du kan jo putte alt i farsen , ( snackpeber er også ret godt )

og så kommer du det i ovnen - gerne lidt parika på også, og så i ovenen i 15 - 20 minutter .... smager faktisk godt...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.