bage boller

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

23. juli 2012

Anonym trådstarter

Sally-Slingshot skriver:



Det ved jeg faktisk ikke, fryser aldrig brød uden fedtstof, da jeg altid bruger det..
Men jeg ville vente til det er kølet ned.



jeg plejre også at bruge fedtstof.

men de smagte fantastisk godt og var rigtig dejlige luftige man kunne ikke smage forskel 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

23. juli 2012

trunte89

Når du fryser dem skal de helst være lidt lune, så bliver de mest friske når tager dem op igen. Det samme når de skal i pose. Lad dem aldrig blive helt kolde.

Anmeld

23. juli 2012

132319

Ja, det gør jeg hver gang. Kunne slet ikke forestille mig at komme fedtstoffer i mine boller.

Anmeld

23. juli 2012

Savannah

Anonym skriver:



jeg plejre også at bruge fedtstof.

men de smagte fantastisk godt og var rigtig dejlige luftige man kunne ikke smage forskel 



Fantastisk !!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.