Hvad spiser du til morgenmad ?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

12. juni 2012

Koen.

Spiser det samme som Lærke på 2 år, så enten:

Rugbrød med ost og så deler vi som regel en banan
yoghurt med havregryn i
ristet brød/bolle med ost og igen en dele-bananas
eller havregrød med smørklat og sukker.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. juni 2012

Muffin_girl

tanja. skriver:

Spiser det samme som Lærke på 2 år, så enten:

Rugbrød med ost og så deler vi som regel en banan
yoghurt med havregryn i
ristet brød/bolle med ost og igen en dele-bananas
eller havregrød med smørklat og sukker.



Jeg tror jeg skal vænne mig til at spise rugbrød osv..  

Det må jeg hellere begynde på  

Anmeld

12. juni 2012

Malli

Anonym skriver:

nybagt franskbrød. fra vores bagemaskine vi stiller den om aften til den tid vi vil spise og så er der lækkert nybagt brød  hver dag og i weekenderne tit rundstykker



Det lyder vel nok smart,
hvilken bagemaskine har du, og er det en du kan anbefale?

Anmeld

12. juni 2012

Koen.

AalborgPigen skriver:



Jeg tror jeg skal vænne mig til at spise rugbrød osv..  

Det må jeg hellere begynde på  



Her ligger det ihvertfald en god bund på os begge

Anmeld

12. juni 2012

SØS

Profilbillede for SØS
Venter spændt...
AalborgPigen skriver:



Mmmhh ristet rugbrød lyder godt Det tror jeg at jeg vil prøve  

Bare i brødristeren ? 



Jep en go tur i brødristeren og så lidt smør og en skive ost - så lækkert! 

Anmeld

12. juni 2012

Muffin_girl

SØS skriver:



Jep en go tur i brødristeren og så lidt smør og en skive ost - så lækkert! 



Det skal jeg have imorgen Jeg må over i netto efter ost .. Og så skal det da bare prøves  

Anmeld

12. juni 2012

Frk.S

AalborgPigen skriver:



Laver du havregrød i microovnenen ??  



Det gjorde jeg faktisk i dag, for første gang, for at prøve det.

Ellers plejer jeg bare at lave det i en lille kasserolle - det tager jo virkelig ikke ret lang tid.

Min svoger gør nogle gange det at han bare hælder kogende vand over grynene og lader dem trække. Han siger det bliver næsten som når det er lavet på blusset. Men jeg har ikke selv prøvet det så skal ikke kunne sige det. Det skal jo i hvert fald trække lidt, så tidsmæssigt mener jeg ikke der er noget at spare. Men man kan selvfølgelig lave noget andet mens det trækker.

Anmeld

12. juni 2012

Muffin_girl

Frk.S skriver:



Det gjorde jeg faktisk i dag, for første gang, for at prøve det.

Ellers plejer jeg bare at lave det i en lille kasserolle - det tager jo virkelig ikke ret lang tid.

Min svoger gør nogle gange det at han bare hælder kogende vand over grynene og lader dem trække. Han siger det bliver næsten som når det er lavet på blusset. Men jeg har ikke selv prøvet det så skal ikke kunne sige det. Det skal jo i hvert fald trække lidt, så tidsmæssigt mener jeg ikke der er noget at spare. Men man kan selvfølgelig lave noget andet mens det trækker.



Hvordan laver du det på blus ? 

Anmeld

12. juni 2012

Anonym

Malli skriver:



Det lyder vel nok smart,
hvilken bagemaskine har du, og er det en du kan anbefale?



denne  http://www.punkt1.dk/shop/Koekkenudstyr/FOVEA-BagemaskineXBM1HVID/p/208587 den er rigtig god. kan se den koster 499 nu men den er super dejlig 

Anmeld

12. juni 2012

Frk.S

AalborgPigen skriver:



Hvordan laver du det på blus ? 



1 dl gryn og 2 dl vand (eller hvor meget man nu kan spise - men forholdet 1:2 synes jeg giver en god konsistens) og en LILLE smule salt puttes i en kasserolle og får fuld gas på blusset.
Når det begynder at koge skruer jeg som regel lidt ned og så rører jeg lidt rundt - efter ganske kort tid er det klar.

Man kan også lave det på mælk i stedet for vand. Men jeg vil hellere drikke mælk ved siden af.
Når jeg laver det til Freja udskifter jeg dog noget at vandet med mælk, udelader salt og tilsætter lidt fedtstof.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.