Hjælp til lagkage

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

24. maj 2012

Princesspigen

serinasmor skriver:



ville mene det har noget med luftigheden af moussen og temperatur på kagen at gøre .. smørcreme er mest for at beskytte fondanten så den ikke smelter og den burde ikke give egentlig stivhed og støtte .. 

 

men jeg er ikke ekspert lige der må jeg indrømme



så det du siger er at hvis man ikke bruger smørcream så skal man passe på mussen ikker for våd for så falder det sammen ? ?

 

det okay du ike er expert men er godt for du gider hjælpe

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

24. maj 2012

serinasmor

Princesspigen skriver:



så det du siger er at hvis man ikke bruger smørcream så skal man passe på mussen ikker for våd for så falder det sammen ? ?

 

det okay du ike er expert men er godt for du gider hjælpe



tror det hænger sådan sammen  

Anmeld

24. maj 2012

Princesspigen

serinasmor skriver:



tror det hænger sådan sammen  



arr okay det lyder egentlig smart.. men men men så er jeg nok nød til at prøve at øve mig før min fødselsdag  så det ikke går helt galt den dag

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.