Middag til 3/4... Hurtigt svar!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

19. maj 2012

banana3

rikkeregnbue skriver:



Nej, tror det bliver kyllingefilét på panden  Hvordan laver man pastasalat søde Nana?



Du kan også skærer en revne i kyllingen, komme pikantost og soltørrer tomater i. Og vikle bacon rundt om.. Det er bare lÆkkert 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

19. maj 2012

BellaCiinea

rikkeregnbue skriver:



Hvordan gør man det?



Google det =D der er tonsvis af opskrifter på det ;P

Anmeld

19. maj 2012

tarkoflen

Det her smager mums og kyllingen kan marineres natten over

http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=4862309

Vi har bare serveret raita og naan brød til.

Opskrift på raita er her:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.p hp?id=22982Hov og så ris også

Anmeld

19. maj 2012

twinny

Her får vi tzatzik til

en mozella/tomat salat med raps olie og basilikum blade på....

Også får vi kartoffelmos, hvor vi hælder saften fra kylling ned....

Sammen med kylling (i ovnen) laver vi nogle hele løg og hvidløgen med skallen... De bliver helt søde... mums...

Noglegange får vi også hjemmetlavet hvidløgsbrød med tomat og parmasan ost..

Eller naanbrød

 

Anmeld

19. maj 2012

Rikke _ Mor til Ida <3

twinny skriver:

Her får vi tzatzik til

en mozella/tomat salat med raps olie og basilikum blade på....

Også får vi kartoffelmos, hvor vi hælder saften fra kylling ned....

Sammen med kylling (i ovnen) laver vi nogle hele løg og hvidløgen med skallen... De bliver helt søde... mums...

Noglegange får vi også hjemmetlavet hvidløgsbrød med tomat og parmasan ost..

Eller naanbrød

 



Det lyder da skide godt! - Det må jeg få prøvet en anden gang

Anmeld

19. maj 2012

twinny

rikkeregnbue skriver:



Det lyder da skide godt! - Det må jeg få prøvet en anden gang



Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.