Baagøe skriver:
Jeg har lige været på min faster og onkels gård idag og få en masse lækre nylagte æg med hjem - men hvad pokker skal jeg lave af alle dem? Jeg tænker umiddlebart, at jeg vil bage et eller andet, men hvad? Omelet og æggekage har vi lige fået, så det er udelukket.
Venter i spænding på jeres forslag og opskrifter modtages gerne
http://www.newyorkerbyheart.com/2007/09/blommekage-fra-lagkagehuset.html
Lækker lækker blommekage, har også nogle gange lavet den med æbler eller rabarber eller sammen. mums 
Og den kan fryses.
og så lige en vildt lækker og ret tung dessert chokolade kage. Den skal været klæbring og fugtig inden i og vil falde lidt sammen når den er bagt.
Chokolade konfekt kage:
- 200 g mørk chokolade (Jeg bruger bare billig chokolade)
- 150 g smør
- 5 æg
- 120 g sukker
- 1-2 spsk cacao
- Smelt chokolade over vandbad.
- Tænd ovnen på 180 grader (jeg bruger varmluft)
- Æggene skal deles, så hviderne i en skål og blommerne i en anden.
- stiv pisk hviderne så du kan vende skålen på hovedet uden de ryger ud

- Når chokoladen er smeltet blander du alle ingredienser undtage hviderne i og pisker det godt sammen.
- Så er det tid til at vende viderne forsigtigt i.
- Portionen passet til et tærtefad, eller i den størrelse, smør fadet og kom det hele i.
- Bages ca 40 min. Den skal være klæbrig og tung.
- Evt. hvis den skal bruges som dessert, kan man ligge den i pres i køleskabet, men er også rigtig god uden, men opbevar den i køleskab.
Og her til sidst en gulerodskage som også bare er vildt lækker 
Gulerodskage med olie:
- 300 g fintrevne gulerødder
- 3 æg
- 225 g sukker
- 1/2 dl olie
- 1 knsp. salt
- 1 tsk. stødt ingefær
- 1 1/2 tsk stødt. kanel
- 1 tsk. vanilliesukker
- 1 1/2 tsk. bagepulver
- 150 g mel
- Pisk æg og sukker lyst og luftigt
- Rør olien i
- Bland de tørre ingredienser i
- Kom gulerødderne i
- Kom dejen i en velsmurt form på ca. 1 1/2 l.
- Bag kagen ca. 50 min ved 175 grader på nederste ovnrille.
man kan enten lave en flødeoste balnding til toppen eller en lækker glasur.
Jeg laver selv glasur af citron saft, flormelis, smør og gul og rød (orange) farve. varmer det hele op og laver en god tyk glasur.
så bliver den så fin når den er stivnet på kagen
Jeg bruger altid varmluft ovn 
Håber det var lidt, og god fornøjelse. Ihh nu blev jeg helt kage sulten 
Anmeld