Pooooooooooooop-cakes

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.051 visninger
21 svar
0 synes godt om
17. maj 2012

Dot D

Så har Sophie og jeg ellers hygget os sammen i køkkenet.

Det blev til en omgang pop-cakes og nøøøøj, de smager godt

Jeg har "dyppet" og Sophie har pyntet...

Mærkeligt var, at den grønne Candy Melt virkede meget tykkere end den lyserøde (jeg lavede forleden), så den lavede store revner i et par af kuglerne, lidt øv, men smagen gik det ikke ud over.

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)




Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. maj 2012

Nettemor

Hvor er de flotte!

Er det romkugler du bruger til det? eller hvad for noget kage er der i?

Anmeld

17. maj 2012

Faith

Hvor er de flotte! Sådan en kunne jeg godt lige sætte tænderne i

Anmeld

17. maj 2012

MissTas

Dot D skriver:

Så har Sophie og jeg ellers hygget os sammen i køkkenet.

Det blev til en omgang pop-cakes og nøøøøj, de smager godt

Jeg har "dyppet" og Sophie har pyntet...

Mærkeligt var, at den grønne Candy Melt virkede meget tykkere end den lyserøde (jeg lavede forleden), så den lavede store revner i et par af kuglerne, lidt øv, men smagen gik det ikke ud over.



må man spørge om en opskrift ? de ser spændende ud

Anmeld

17. maj 2012

Sara.

Jeg har godt set sådan nogle kager før, tænkte på om det er nemt nok at lave, for mig (som ellers bare bager bradepandekager)

 

Anmeld

17. maj 2012

Dot D

Nettemor skriver:

Hvor er de flotte!

Er det romkugler du bruger til det? eller hvad for noget kage er der i?



Tak for det Sophie er også stolt af dem

Det her er chokoladekage(smuldret) og blandet med flødeost naturel og flormelis

Anmeld

17. maj 2012

Dot D

Faith skriver:

Hvor er de flotte! Sådan en kunne jeg godt lige sætte tænderne i



Mange tak De var også gode

Anmeld

17. maj 2012

Dot D

MissTas skriver:



må man spørge om en opskrift ? de ser spændende ud



Det her er denne chokoladekage

Tørre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de...

500 g mel

450 g sukker

100 g kakao

2 tsk natron

2 tsk vanille

180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere)

 

2 dl flydende margerine

5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt)

2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk)

2 æg

Bland det som beskrevet øverst, hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind.


I kold tilstand smuldres den og blandes med flødeost naturel og flormelis. Den originale opskrift hedder 1 ltr smulder, 100 g flødeost og 75 g flormelis, blandes godt og trilles til kugler

Anmeld

17. maj 2012

Dot D

Sara. skriver:

Jeg har godt set sådan nogle kager før, tænkte på om det er nemt nok at lave, for mig (som ellers bare bager bradepandekager)

 



Kig opskriften i mit svar ovenover, og jeg tror sagtens, at du kan.

Du skal bare vide, at det tager selvfølgelig længere tid, end bare at "klaske" en kage sammen..... For det skal du først, og derefter som beskrevet ovenfor

Ellers skriv, så fortæller jeg mere

Anmeld

17. maj 2012

Mette.

Dot D skriver:

Så har Sophie og jeg ellers hygget os sammen i køkkenet.

Det blev til en omgang pop-cakes og nøøøøj, de smager godt

Jeg har "dyppet" og Sophie har pyntet...

Mærkeligt var, at den grønne Candy Melt virkede meget tykkere end den lyserøde (jeg lavede forleden), så den lavede store revner i et par af kuglerne, lidt øv, men smagen gik det ikke ud over.



Er det Wiltons candymelts du bruger?

Jeg har kun prøvet det en enkelt gang, og chokoladen var simpelthen så tyk den var umulig at få flot jævn som dine. Smelter du over vandbad eller hvordan? og fortynder du med noget?

Undskyld de mange spørgsmål.  - Men du er jo ret sej på det her område, så håber det er ok at spørge.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.