Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Det ville jeg aldrig gøre
LuLy skriver: Ja, kan man det? Bryder mig nemlig ikke om svinekød, men det er jo en super god børnevenlig ret. Så tænkte om man kunne bruge hakket oksekød i stedet for hakket kalv/flæsk.?
Ja, kan man det? Bryder mig nemlig ikke om svinekød, men det er jo en super god børnevenlig ret. Så tænkte om man kunne bruge hakket oksekød i stedet for hakket kalv/flæsk.?
jeg vil mene oksekød er halt for kraftig i smagen til det, så jeg ville vælge
kalv,
lam
eller
kylling.
Det er sleeet ikke det samme, og smager ret mærkeligt
ville købe en kylling medister istedet og så poppe farsen ud af den og koge bollerne og lave boller i karry på dem.. slet ikke oksekød.. tror ikke det er en god kombi
Kamulla skriver: ville købe en kylling medister istedet og så poppe farsen ud af den og koge bollerne og lave boller i karry på dem.. slet ikke oksekød.. tror ikke det er en god kombi
hvorfor så ikke bare købe hakket kyllingekød? :-)
Meliora skriver: hvorfor så ikke bare købe hakket kyllingekød? :-)
det kan man da også.. syntes bare det andet er nemmere.. bruger også selv medister istedet for fars der først skal balndes for derefter at smuldre i vandet..
BabyMiracle <3 skriver: Du kan jo lave kylling i karry i stedet?
Du kan jo lave kylling i karry i stedet?
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128