Happiness skriver:
Tror jeg altså ikke. De burde ikke kunne se det. Heller ikke navnet, når det er en lukket gruppe. Så er det kun dem der også er medlem af gruppen, som kan se aktiviteten.
Hvis det ikke står på din væg, burde det heller ikke være opslået 
Jo det kan man godt
Det er en lukket gruppe - det betyder blot, at man skal ansøge for at blive medlem.
Havde det nu været en hemmelig gruppe, så kunne man ikke se det. Jeg kan for den sags skyld godt gøre den hemmelig, hvis det er nødvendigt 
Anmeld