HVORFOR, hæver min kage kun på midten ?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

10. maj 2012

Lullaby

Annana89 skriver:



Smartis! Og nu du siger det kommer jeg i tanke om at min mor altid har proppet en trægrydeske i lågen nu ved jeg hvorfor!



Før jeg lærte dette trick hævede min kage også kun på midten og det var latterligt irriterende, især når jeg skulle lave kager til andre. Men efter jeg er begyndt at gøre det her så hæver hele kagen. Så godt

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

10. maj 2012

Annana89

Lullaby skriver:



Før jeg lærte dette trick hævede min kage også kun på midten og det var latterligt irriterende, især når jeg skulle lave kager til andre. Men efter jeg er begyndt at gøre det her så hæver hele kagen. Så godt



Ja mine kager ligner også altid et vulkanudbrud! Mega træls! og hvis man så vil pynte dem så skal man til at skære til osv!

Men den der skriver jeg mig lige bag øret

Anmeld

10. maj 2012

CrisS

Hej..

Det er helt rigtigt at sørge for at dejen er mest ud til siderne, så der er en lille fordypning i midten.

For når kagen bager flyder dejen ind til midten af sig selv, og blir dermed lige

Hilsen Konditoren

Smart med grydeskeen

Anmeld

10. maj 2012

birthee

Lullaby skriver:

Sæt en pind i klemme i ovnlågen de første 15 min så hæver hele kagen og ikke kun midten



Er det skaftet fra en trægrydeske man bare lige ligger mellem ovnlågen og rammen??? Mine kager bliver nemlig også altid til vulkaner, undtagen skumkage/bedstefars skæg...

Anmeld

10. maj 2012

Lullaby

birthee skriver:



Er det skaftet fra en trægrydeske man bare lige ligger mellem ovnlågen og rammen??? Mine kager bliver nemlig også altid til vulkaner, undtagen skumkage/bedstefars skæg...



Jeps. Bare så den lige står på klem

Anmeld

10. maj 2012

birthee

Lullaby skriver:



Jeps. Bare så den lige står på klem



Smart, det vil jeg prøve næste gang jeg skal bage chokoladekage... men skal temperaturen på ovnen så stå lidt højere de 15 minutter? Tænker jo at der bliver lukket lidt varme ud, når man gør det sådan...???

Anmeld

10. maj 2012

Lullaby

birthee skriver:



Smart, det vil jeg prøve næste gang jeg skal bage chokoladekage... men skal temperaturen på ovnen så stå lidt højere de 15 minutter? Tænker jo at der bliver lukket lidt varme ud, når man gør det sådan...???



Nej det plejer jeg ikke og mine kager er fint gennembagt alligevel

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.