opskrift på mørbradgryde ???

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3. maj 2012

morNov2010

LilleLene skriver:



SUPER TAK

 

når du brænder krydderierne af, gør du det så i olie eller bare uden fedtstof ?



I fedstof

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

3. maj 2012

LilleLene

morNov2010 skriver:



I fedstof



okay

glæder mig til at smage den i aften

Anmeld

3. maj 2012

LR85

LilleLene skriver:



ja men kan bare godt lide opskrifter fra "almindelige" mennesker, og ikke alverdens kokke



Mange a de sider der kommer først frem, som kogebogen.dk er private mennesker der har lagt deres ynglingsretter ind

Anmeld

3. maj 2012

LilleLene

LR85 skriver:



Mange a de sider der kommer først frem, som kogebogen.dk er private mennesker der har lagt deres ynglingsretter ind



nå okay heheh

Anmeld

3. maj 2012

lio

LR85 skriver:



Mange a de sider der kommer først frem, som kogebogen.dk er private mennesker der har lagt deres ynglingsretter ind



  kogebogen.dk er en lifesaver

Anmeld

3. maj 2012

LR85

Laijona Äiti skriver:



  kogebogen.dk er en lifesaver



Ja de har virkelig Mange gode opskrifter. 

Anmeld

4. maj 2012

LilleLene

morNov2010 skriver:



Vikingegryde: 

Afpuds mørbraden og skær den i mundrette stykker. 

Brænd 1 spsk paprika og 1 spsk karry af på panden

Steg kødet godt. 

Tilsæt 1 ds. hk. tomter, 1 dl. ketchup og ca. 1/4-1/2 liter piskefløde (alt efter hvor meget sovs du ønsker). 

Smag til med salt og peber. 

Ønsker du mere kød kan der med fordel tilsættes pølser og/eller bacon. 

Server med ris og en god salat. 

Det er verdens bedste mørbradgryde, og jeg bliver igen og igen spurgt om at lave den af både familie og venner. 

Det bedste af det hele er, at den er så ualmindeligt nem at lave. 

God fornøjelse. 



Den var suuuuuuper lækker og rigtig nem at lave

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.