opskrift på mørbradgryde ???

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5.389 visninger
17 svar
0 synes godt om
2. maj 2012

LilleLene

Hej piger

Er der nogle der har en super lækker opskrift på mørbradgryde ?

jeg tager imod det med kyshånd

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

2. maj 2012

LilleLene

LilleLene skriver:

Hej piger

Er der nogle der har en super lækker opskrift på mørbradgryde ?

jeg tager imod det med kyshånd



slet ingen ?

Anmeld

2. maj 2012

morNov2010

LilleLene skriver:



slet ingen ?



Vikingegryde: 

Afpuds mørbraden og skær den i mundrette stykker. 

Brænd 1 spsk paprika og 1 spsk karry af på panden

Steg kødet godt. 

Tilsæt 1 ds. hk. tomter, 1 dl. ketchup og ca. 1/4-1/2 liter piskefløde (alt efter hvor meget sovs du ønsker). 

Smag til med salt og peber. 

Ønsker du mere kød kan der med fordel tilsættes pølser og/eller bacon. 

Server med ris og en god salat. 

Det er verdens bedste mørbradgryde, og jeg bliver igen og igen spurgt om at lave den af både familie og venner. 

Det bedste af det hele er, at den er så ualmindeligt nem at lave. 

God fornøjelse. 

Anmeld

3. maj 2012

LilleLene

morNov2010 skriver:



Vikingegryde: 

Afpuds mørbraden og skær den i mundrette stykker. 

Brænd 1 spsk paprika og 1 spsk karry af på panden

Steg kødet godt. 

Tilsæt 1 ds. hk. tomter, 1 dl. ketchup og ca. 1/4-1/2 liter piskefløde (alt efter hvor meget sovs du ønsker). 

Smag til med salt og peber. 

Ønsker du mere kød kan der med fordel tilsættes pølser og/eller bacon. 

Server med ris og en god salat. 

Det er verdens bedste mørbradgryde, og jeg bliver igen og igen spurgt om at lave den af både familie og venner. 

Det bedste af det hele er, at den er så ualmindeligt nem at lave. 

God fornøjelse. 



SUPER TAK

 

når du brænder krydderierne af, gør du det så i olie eller bare uden fedtstof ?

Anmeld

3. maj 2012

B&J

når vi laver det svitser vi løg og bacon af først også mørbraden der i putter lidt salt og peber. også championg, tomatpurre cá ½-1 dåse hvad med kan lig også putter vi fløde i og lader den stå og hygge sig i 1½time så kødet er smør på tungen og hvis det er for tyndt laver vi det lidt tykt med en jævning og ris til evt cotailpølser hvis man er til det mums

Anmeld

3. maj 2012

LilleLene

B&J skriver:

når vi laver det svitser vi løg og bacon af først også mørbraden der i putter lidt salt og peber. også championg, tomatpurre cá ½-1 dåse hvad med kan lig også putter vi fløde i og lader den stå og hygge sig i 1½time så kødet er smør på tungen og hvis det er for tyndt laver vi det lidt tykt med en jævning og ris til evt cotailpølser hvis man er til det mums



mmmmh det lyder også lækkert tak

Anmeld

3. maj 2012

B&J

LilleLene skriver:



mmmmh det lyder også lækkert tak



Det smager åhhh så godt..

og det var så lidt

Anmeld

3. maj 2012

LilleLene

B&J skriver:



Det smager åhhh så godt..

og det var så lidt



Anmeld

3. maj 2012

LR85

prøv a google det, så får du hunderedevis a gode opskrifter.

Anmeld

3. maj 2012

LilleLene

LR85 skriver:

prøv a google det, så får du hunderedevis a gode opskrifter.



ja men kan bare godt lide opskrifter fra "almindelige" mennesker, og ikke alverdens kokke

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.