Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
1234567890 skriver: okay lyder godt... har ikke noget eddike lige nu.. kan jeg bruge olivenolie? tak for dit svar
okay lyder godt... har ikke noget eddike lige nu.. kan jeg bruge olivenolie? tak for dit svar
Det tror jeg ikke. Men ellers laver du dem bare uden, det andet er bare lidt ekstra.
Og det var så lidt.
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Leneur skriver: Det kommer jo helt an på hvad du bedst kan lide... Når jeg koger pølser får jeg en gryde i kog piller den af og smider pølserne i og efter 5-10 min. Er de klar. Når jeg steger på panden prikker jeg lige pølserne for ellers sprækker de så nemt synes jeg.
Det kommer jo helt an på hvad du bedst kan lide... Når jeg koger pølser får jeg en gryde i kog piller den af og smider pølserne i og efter 5-10 min. Er de klar. Når jeg steger på panden prikker jeg lige pølserne for ellers sprækker de så nemt synes jeg.
tak for dit svar
Mussen2 skriver: Røde pølser koges ved SVAG varme i måske 15-20 min. Får de for keget varme flæker de Brune pølser kan man med forel ridse flere steder med en kniv inden de steges, så flækker de ikke så let
Røde pølser koges ved SVAG varme i måske 15-20 min. Får de for keget varme flæker de
Brune pølser kan man med forel ridse flere steder med en kniv inden de steges, så flækker de ikke så let
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128