hot dogs

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5.441 visninger
12 svar
0 synes godt om
24. april 2012

Gravid2012

Hej...

Nok et dumt spoergsmaal.. men ved det sq ik!

Naar man laver hot dogs derhjemme, skal man saa koge poelserne eller varme dem op paa panden???

og hvis man skal koge dem, hvor lang tid saa?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

24. april 2012

serinasmor

det kommer jo an på om du vil have kogte eller stegte pølser  

 

du steger dem til de er brunede eller koger dem til de er varme evt med et halvt løg i kogevandet ...

 

 

Anmeld

24. april 2012

Mette.

1234567890 skriver:

Hej...

Nok et dumt spoergsmaal.. men ved det sq ik!

Naar man laver hot dogs derhjemme, skal man saa koge poelserne eller varme dem op paa panden???

og hvis man skal koge dem, hvor lang tid saa?



Det er vidst smag og behag hvad man bedst kan lide.

Når vi laver det, laver vi begge dele, for vi kan ikke "lide" det samme.

Hvis du koger dem, plejer vi at få vandet i kog og derefter tage gryden af også putte pølserne derned i 5 minutter cirka - så er de varme og klar. Hvis du putter en lille smuger alm. eddike i, bliver skindet sprødt på dem.

Anmeld

24. april 2012

henh01

brune pølser er bedst til at riste hvor røde pølser er rigtig gode til at koge

Anmeld

24. april 2012

Gravid2012

serinasmor skriver:

det kommer jo an på om du vil have kogte eller stegte pølser  

 

du steger dem til de er brunede eller koger dem til de er varme evt med et halvt løg i kogevandet ...

 

 



aarh okay mange tak

Anmeld

24. april 2012

MLT

henh01 skriver:

brune pølser er bedst til at riste hvor røde pølser er rigtig gode til at koge



Anmeld

24. april 2012

Gravid2012

Mette. skriver:



Det er vidst smag og behag hvad man bedst kan lide.

Når vi laver det, laver vi begge dele, for vi kan ikke "lide" det samme.

Hvis du koger dem, plejer vi at få vandet i kog og derefter tage gryden af også putte pølserne derned i 5 minutter cirka - så er de varme og klar. Hvis du putter en lille smuger alm. eddike i, bliver skindet sprødt på dem.



okay lyder godt... har ikke noget eddike lige nu.. kan jeg bruge olivenolie? tak for dit svar

Anmeld

24. april 2012

Leneur

Det kommer jo helt an på hvad du bedst kan lide... Når jeg koger pølser får jeg en gryde i kog piller den af og smider pølserne i og efter 5-10 min. Er de klar. Når jeg steger på panden prikker jeg lige pølserne for ellers sprækker de så nemt synes jeg.

Anmeld

24. april 2012

Gravid2012

henh01 skriver:

brune pølser er bedst til at riste hvor røde pølser er rigtig gode til at koge



Anmeld

24. april 2012

Mussen2

Røde pølser koges ved SVAG varme i måske 15-20 min. Får de for keget varme flæker de

Brune pølser kan man med forel ridse flere steder med en kniv inden de steges, så flækker de ikke så let

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.