Det øverste på leverpostejen?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

24. marts 2012

Fenja09

Nej jeg spiser det heller, men det er jo egentlig bare en skorpe, efter det har været i ovnen. Så synes ikke der er noget "ulækkert" ved det. Ren rutine, at jeg fjerner det

/Fenja

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

25. marts 2012

Isabella_mor

Babymor2010 skriver:

Et lørdags-spørgsmål fra mig 

Spiser i det øverste på leverpostejen, jeg kan ikke huske hvad det hedder, skindet?



Haha hvor er det sjovt med denne afstemning for det er nemlig lige præcis noget af det jeg ikke gør. Jeg graver under skorpen og spiser det indenunder. Jeg vil helst have helt skorpefri leverpostej. 

Anmeld

25. marts 2012

Steph_Laurits

Jeg har det med på brødet når jeg spiser leverståhej mad. Det skal dog "blandes" ind i selve leverståhejen når det bliver smurt på brødet

Anmeld

25. marts 2012

Clisolka

Maja_4000 skriver:



Selvfølgelig Men hvad er det der er ulækkert ved det ?



Jeg har ikke skrevet at det er ulækkert, men jeg spiser det bare ikke... Jeg bryder mig ikke om det 

Anmeld

25. marts 2012

Clisolka

isabellamor skriver:



Haha hvor er det sjovt med denne afstemning for det er nemlig lige præcis noget af det jeg ikke gør. Jeg graver under skorpen og spiser det indenunder. Jeg vil helst have helt skorpefri leverpostej. 



Haha ja, det er lidt sjovt at se hvad folk gør 

Anmeld

25. marts 2012

Clisolka

AalborgPigen skriver:



Kun på varm leverpostej Og ikke kold.. Syntes det er klamt på en kold



Sjovt nok kan jeg også spise det på en varm leverpostej 

Anmeld

25. marts 2012

morethanperfect

Babymor2010 skriver:

Et lørdags-spørgsmål fra mig 

Spiser i det øverste på leverpostejen, jeg kan ikke huske hvad det hedder, skindet?



Nixen ..

Skraber altid ind under det

Kan huske da jeg var lille , der skældte min bedstemor mig ud fordi jeg gjorde det

Anmeld

25. marts 2012

Frk-Lotusblomst

Ja, jeg elsker det.
Men jeg kan også kun lidt varm leverpostej, helst hjemmelavet så det er kun varmt og sprødt jeg kan lide det.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.