Pølsehorn og pizzasnegle...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

17. marts 2012

Zafir

bullerbassen skriver:

Og pølsehorn .

180 g smør

375 g mel

50 g gær

2 dl mælk

1/2 tsk salt

16 pølser ( de bedste er dem der hedder party pølser )

Smøret smuldres i melet. Gæren udrøres i kold mælk og blandes i melet sammen med salt. Dejen æltet godt igennem

Dejen deles i 4 stk, der formes til en bolle. Bollerne rulles flade ud og deles i 8 trekanter. Hver trekant rulles omkring en halv pølse.

Hæves i 20 min . De pensles med æg og bages i ca 15 min ved 200 g



Du laver en dej, der slet ikke er sød?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. marts 2012

bullerbassen

Zafir skriver:



Du laver en dej, der slet ikke er sød?



Ja jeg bruger denne , har prøvet flere men vender tilbage til denne.

Syntes den er god. Ikke som en bolledej.

Anmeld

17. marts 2012

Zafir

bullerbassen skriver:



Ja jeg bruger denne , har prøvet flere men vender tilbage til denne.

Syntes den er god. Ikke som en bolledej.



Jeg tænker bare, at pølsebrød jo normalt er lidt søde i det. Derfor tænker jeg at dejen bør være lidt sødlig? Ikke meget, bare lidt...

Anmeld

17. marts 2012

bullerbassen

Zafir skriver:



Jeg tænker bare, at pølsebrød jo normalt er lidt søde i det. Derfor tænker jeg at dejen bør være lidt sødlig? Ikke meget, bare lidt...



Ok det har jeg ikke lige oplevet 

Anmeld

18. marts 2012

TTM

bullerbassen skriver:



Lige et spørgsmål 

Her elsker vi hjemmelavet pizza som også er på menuen i aften.

Varmer du pladen op inden du putter pizza ' en på ????



Ja, jeg laver pizzaen på en plade mens den anden varmer op. Så smider jeg dejen ind med kun tomatsovs i 8 min ved 225 grader, fyld på og ind igen indtil osten er smeltet / den er som jeg vil ha' den..

 

Undskyld det sene svar - var liuge smuttet ud af huset på tøsetur i Kbh

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.