Pølsehorn er jeg ikke så stær i, men pizzasnegle laver jeg således:
Pizza-dej;
600 g mel ( bruger normalt ½ alm. ½ durum)
2,5 dl vand (lunkent)
25 g gær
1,5 spsk olie
1 spsk sukker
½ spsk salt.
Gær opløses i vand, tilsæt resten. Hold noget af melen tilbage, men nogle mel-typer suger mere end andre...
Dejen skal hæve ca 30-45 min. (Dobbelt str.)
Rulles ud og fyldes:
Tomatpúre blandet med oregano smøres ud over.
Ost , skinke, hakket oksekød, hakket champignon, peberfrugt i tern, fint hakket løg drysses ud over.
Dejen rulles sammen (bliver en tyyyyk pølse) og skæres i ca 2 cm "snegle"
Ovenpå sneglen lægger jeg normalt lidt mere ost og 1-2 pepperroni (er vi vilde med nemlig)
Efter hæve på bagepapir som er forskåret til bagepladen.
Varm ovnen op i mens MED pladen i.
Når der er gået ca 20 min, træk bagepapiret over på pladen med sneglene på og ind i ovnen. ca 10 min ved 225 grader..
Jeg håber du kan bruge min opskrift til noget 
Anmeld