Hvad kan man spise til brun sovs og rødkål?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7. marts 2012

Muffin_girl

Mor-til-asta-09 skriver:



Hehe ja men hvis nu kæresten ikke vil have det så er forloren hare et godt valg



Ja men vil du høre noget. han bryder sig heller ikke om forloren hare. han er generelt ikke særlig god til grisekød .-.- 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. marts 2012

bullerbassen

AalborgPigen skriver:



Ja og jeg har endda meget lyst til medister 

Men kan være det er nødt til at være det sædvanlige.. Frikadeller --



Eller hjemmelavet bøfsandwich , mmmmm

Det er både brun sov og rødkål ( plus det løse ) ahhh guf guf

Det elsker vi alle sammen herhjemme.

Anmeld

7. marts 2012

Team Putte

AalborgPigen skriver:



Ej det var da skide smart.. Det har jeg aldrig tænkt over.. Har du prøvet det ? Smager det godt ?



Jeg kender en der KUN laver frikadeller med farsen fra medisterpølse Selv synes jeg lige der skal revet løg og nogle gange lidt mere væske i for at få det til at binde, men ja det smager fint og løget gør at det ik smager 100% af medister-fars

Anmeld

7. marts 2012

Mor-til-asta-09

AalborgPigen skriver:



Ja men vil du høre noget. han bryder sig heller ikke om forloren hare. han er generelt ikke særlig god til grisekød .-.- 



Nej så kan jeg godt se det Men synes ikke rigtig at brun sovs og rødkål passer til andet end svin

Anmeld

7. marts 2012

Mor-til-asta-09

bullerbassen skriver:



Eller hjemmelavet bøfsandwich , mmmmm

Det er både brun sov og rødkål ( plus det løse ) ahhh guf guf

Det elsker vi alle sammen herhjemme.



Der er da ikke rødkål i bøfsandwich

Anmeld

7. marts 2012

bullerbassen

Mor-til-asta-09 skriver:



Der er da ikke rødkål i bøfsandwich



Jo godt her hvor jeg bor 

Har haft egen grill bar i 3 år og der kommer helt bestemt rødkål i. Men vi skal jo bare syd for fjorden før en bøfsandwich ændre sig

Anmeld

7. marts 2012

Muffin_girl

bullerbassen skriver:



Eller hjemmelavet bøfsandwich , mmmmm

Det er både brun sov og rødkål ( plus det løse ) ahhh guf guf

Det elsker vi alle sammen herhjemme.



Årrh ja det smager også godt ... Tak  

Anmeld

7. marts 2012

Muffin_girl

Team Putte skriver:



Jeg kender en der KUN laver frikadeller med farsen fra medisterpølse Selv synes jeg lige der skal revet løg og nogle gange lidt mere væske i for at få det til at binde, men ja det smager fint og løget gør at det ik smager 100% af medister-fars



Det vil jeg da kigge på Tusind tak.. Det skal da prøves

Anmeld

7. marts 2012

Muffin_girl

Mor-til-asta-09 skriver:



Nej så kan jeg godt se det Men synes ikke rigtig at brun sovs og rødkål passer til andet end svin



Nej vel Men jeg kommer fra landet og savner det bare .... Så man han bide sig i armen en gang imellem.. Det er trods alt mig der laver maden 

Anmeld

7. marts 2012

Mor-til-asta-09

bullerbassen skriver:



Jo godt her hvor jeg bor 

Har haft egen grill bar i 3 år og der kommer helt bestemt rødkål i. Men vi skal jo bare syd for fjorden før en bøfsandwich ændre sig



her er det bolle, remoulade, ketchup, rødbeder, bøf, sovs, ristet løg, agurksalat, bolle også sovs og derefter ristet løg igen.. MUUUUMS

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.