Her er en opskrift på en rigtig lækker boller i karry, med en variation 
Kødbollerne:
500 gram svinefars
3 mellenstørrelse gulerødder
½ finthakket løg
mel
mælk
1 mellenstørrelse æg.
fremgangsmåde: skræl og riv gulerødderne meget fint !
bland løg, gulerødder, mel, æg og mælk i.
Mel og mælk kommes i til farsen har den rette konsistens.
Koges og vandet gemmes!
Sovs:
en lille klat smør/margarine
1 æble
2 mellenstørrelse gulerødder
½ løg
1 tsk. karry
vandet fra bollerne
salt og peber ( meget lidt peber !! )
Fremgangsmåde:
Kom margarine i en gryde og tilsæt karry, svits karryen af i margarinen, det er det der for karryen til at give masser af farve og smag fra sig !! derfor er det vigtigt det svitses af !
når karryen er svitset af kommes vand fra bollerne i til der er den mængde sovs man ønsker.
Skær æblet i små tern og gulerødderne også i små tern. Begge ting kommes i sovsen sammen med det halve finthakkede løg. lad sovsen koge godt til gulerødderne er bløde !
sovsen kan jævnes på 3 måder.
1: brug en stavblender til at blende i sovsen så æblerne og gulerødderne gør sovsen tykkere når de blendes. hvis i gerne vil have bid i sovsen i form af æblerne og gulerødderne ( hvilket jeg synes er bedst
 
så jævn på en af de andre måder.
2: jævn med meljævning
3: jævn med Majsstivelse/maizena
Smag til med salt og LIDT peber og kom bollerne i. Server med ris 
det smager SKØNT og det er meget let at lave ! bare spørg hvis du vil vide mere 