Pasta med bolegenese??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

26. februar 2012

FamilenStorm

Munder skriver:

Alt efter hvad tid I skal spise, er du lidt sent ude

Her er hvad jeg plejer at bruge:

hakket oksekød, løg, hvidløg, gulerødder,  oregano, timian, r ødvin, hakkede tomater

Jeg svitser løg kød og hvidløg, tilsætter resten af ingredienserne og lader det simre et par timer, det bliver MUMS



Ja øv så lige at det skulle simre i min. 2 timer.. Hmm så bliver det dersværre ikke i dag at jeg får det lavet..

Men hold da op, tiden er da godt nok lige løbet fra mig..

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. februar 2012

Stumpen

Munder skriver:

Alt efter hvad tid I skal spise, er du lidt sent ude

Her er hvad jeg plejer at bruge:

hakket oksekød, løg, hvidløg, gulerødder,  oregano, timian, r ødvin, hakkede tomater

Jeg svitser løg kød og hvidløg, tilsætter resten af ingredienserne og lader det simre et par timer, det bliver MUMS



ET PAR TIMER???

Anmeld

27. februar 2012

Munder

Stumpen skriver:



ET PAR TIMER???



Jep, så koger det rigtig godt ind og smager LÆKKERT!!!!

Anmeld

27. februar 2012

Stumpen

Munder skriver:



Jep, så koger det rigtig godt ind og smager LÆKKERT!!!!



You need a job woman 

Anmeld

27. februar 2012

Munder

Stumpen skriver:



You need a job woman 



Det er jo weekendmad søde, alm. pasta med kødsovs tager jo kun 20 minutter

Anmeld

27. februar 2012

Stumpen

Munder skriver:



Det er jo weekendmad søde, alm. pasta med kødsovs tager jo kun 20 minutter



Maj ælsker daj 

Anmeld

27. februar 2012

L&V

FamilenStorm skriver:

Hejsa..

Har fået en underlig lyst til pasta bologenese .o0O( Hmm gad vide om Jeg er gravid? Har godt nok lidt vokseværk og ømme dutter??hmm), nå men jeg har i hvertfald aldrig prøvet at lave det, så vil høre om der er nogle af jer der har en god opskrift? Uden at jeg skal fare byen rundt efter underlige ting ;-)



 ngredienser:

    500 g oksekød
    6 stænger bladselleri
    3 gulerødder
    1 løg
    2 dobbelt str tomatpure
    1 stort glas sødmælk
    1 stort glas rød/hvidvin
    1 tsk sukker
    salt
    peber
   

ægte bolegnesse er med skært kød og ikke hakke kød den her tager godt 3 timer, plejer os lige putte et par laurbærblade i

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.