pain is temporary. Quiting lasts forever.
MaybeBaby skriver:
Ja, troede aldrig at jeg skulle spørge om det, men nu har jeg for 3. gang lavet kartoffelmos til min dreng på5 mdr. og HVER gang får moset en mystisk klistret konsistent. Så hvordan gør I helt præcis? Siden det ikke længere er rigtigt, at koge kartoflen uden salt, mose den med gaffel tilsæt fedtstof og MME! Aarg
/Mette - der altså normalt er god til at lave mad.
jeg gør sådan:
1-2 kartofler (125gr.)
1 gulerod (75gr.)
Koger dem i ca. 12 min. Hælder vandet fra i en skål(hvis den bliver for tyk kan man nemlig bruge vandet)
Når jeg har hældt vandet fra moser jeg det med en gaffel på lav temp. i kort tid. Tilføjer 1/2 dl. modermælkserstatning. Fjerner fra kogepladen og moser resten med en gaffel.
Denne opskrift har jeg fra sundhedsstyrelsens bog
I starten brugte jeg stavblender så den blev helt lind.
Anmeld