Mom In The Making skriver:
Mange tak.
tænkte på om du evt. har nogen fif til hvordan man får fondanten mere glat? skal der måske mere opsmøring til? og hvordan får du kanten pæn? 
Håber du lige kan give et fif. JEg tænker det nok også er nemmere hvis kagen har stået på køl, det havde denne her nemlig ikke, så den var ret blød og vakkelvorn at arbejde med. xD
-Sheila
Jeg synes faktisk, at du har smurt din kage fint, det er vist kun nederst, der trænger til lidt mere smørcreme, eller hvad du nu har brugt...
Du kan godt smøre din kage op af flere omgange, hvor du stiller den på køl i mellem hvert lag, det gør det ofte nemmere at få mere på, så kagen bliver helt glat og fin...
Den skal ikke være helt kold, når du lægger fondant på, for så er det ikke nemt, men den må heller ikke være helt smattet og "varm", for så klasker det...
Håber det var til at forstå....
Ellers spørger du bare igen
Anmeld